Плов зі свинячими реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Шалено смачний і шалено простий рецепт плову зі свинячими реберцями, - для вас! Я особисто нічого не додаю в нього, крім цибулі та моркви, але зате готую в казані, як і годиться. Спробуйте і ви!
Звичайно ж, це не зовсім класичний рецепт плову зі свинячими реберцями, але тільки тому, що мені не до смаку традиційні добавки до плову на кшталт барбарису, цілого часнику та іншого. Хоча звичайно ж, такий рецепт приготування плову зі свинячими реберцями зовсім не забороняє вам слідувати традиційної технології, і зробити плов таким, яким він і повинен бути. В будь-якому випадку, я бажаю вам приємного апетиту і приємною ж готування!
- Мал - 1.5 склянки
- Вода - 1.5 склянки
- Масло рослинне - 1/4 склянки
- Реберця свинячі - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1. В казані прогреваем масло, і тим часом реберця натираємо сіллю і перцем і відправляємо обсмажувати до рум'яної скоринки.
2. Обсмажити також цибулю і моркву до золотистого. Щоб було швидше, і нічого не згоріло, я їх обсмажую окремо на сковороді.
3. Додамо в казан промитий рис, перемішаємо, щоб рис ввібрав масло, а потім заливаємо водою. Доводимо до кипіння, а потім вогонь зменшуємо. В самому кінці додати сіль, перець і зажарку зі сковороди.
4. Якщо рис здається блідим, раджу додати трохи каррі, коли будете солити і перчити. Бажаю удачі!