Капуста, тушкована зі свинячими реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не пробували, і ви не знаєте, , як приготувати капусту, тушковану зі свинячими реберцями, то пропоную вам такий експеримент. Одного разу спробуєте - і зрозумієте, що і м'ясо соковитіше, і капуста смачніше!
Дуже важливо, як мені здається, для цього рецепта приготування капусти, тушкованою зі свинячими реберцями, - так це вчасно покласти капусту. Тобто, задача перед вами одна - щоб і м'ясо, і капуста були якраз такими, як треба. Для цього я рекомендую м'ясо обсмажувати на невеликому вогні, - нехай довше, зате будете точно знати, що м'ясо настигне якраз разом з капустою. Ну а в іншому ж це дуже невибагливий і простий рецепт капусти, тушкованою зі свинячими реберцями, рекомендую!
- Капуста - 2 кілограма
- Реберця - 1 кілограм
- Морква - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Томатна паста - 150 грам
- Масло рослинне - 150 грам
- Часник - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Реберця ріжемо порційно, прогреваем рослинне масло, і обсмажити в ньому підсолені реберця до золотистої скоринки.
2. Цибулю і моркву дрібно ріжемо, капусту шаткуємо, і кидаємо до вже рум'яного м'яса. Тушкуємо все разом на маленькому вогні.
3. Коли капуста вже "осяде", і стане м'якою, - додамо часник і зелень (по бажанню).
4. Кидаємо подрібнені часник і зелень до капусти, перемішаємо, солимо, перчимо і додамо спеції Тушкуємо все разом ще п'ять хвилин, і знімаємо з вогню.
5. Смачного!