Тушкована капуста з реберцями в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині всі дуже люблять тушковану капусту, а якщо приготувати її з свинячими реберцями, то вийде просто неймовірно смачна страва! Дуже раджу вам його приготувати!
Приготувати капусту з реберцями дуже просто, а в мультиварці це зробити ще простіше! Вам потрібно просто підготувати всі інгредієнти і відправити їх в мультиварку, не забувати помішувати. На виході - вийде смакота!
- Свинячі ребра - 500-600 грам
- Капуста - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Томатний сік - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Свинячі ребра поріжте на порційні шматочки. Просто розріжте між кісточками.
Цибуля наріжте півкільцями.
У чашу мультиварки налийте рослинного масла, викладіть розрізаний навпіл зубчик часнику (або кілька), включите режим "жарка" з 30 хвилин і прогрійте хвилинку, щоб часник віддав свій аромат маслу. Потім видаліть часник, свою роль він виконав.
У розігріте масло викладіть ребра, обсмажте їх, щоб з усіх боків м'ясо стало білим і трохи підзолотившись.
Потім додайте до м'яса цибулю, перемішайте і смажте 6-8 хвилин.
Дрібно наріжте капусту. Можна використовувати терку для шинкування.
Надішліть капусту в мультиварку, включите режим "гасіння" з 30 хвилин. Закрийте кришку і тушкуйте капусту протягом 15 хвилин. Час від часу помішуйте, щоб капуста не пригоріла. У мультварке вона добре прожарівается, стає дуже м'якою і ніжною.
Влийте томатний сік (можна використовувати томатну пасту, розведену у воді або в бульйоні), додайте сіль, перець, паприка. У мене сік досить кислий, тому я додаю 1 столову ложку без гірки цукру, але це справа смаку. Перемішайте капусту і готуйте до випаровування рідини і кінця роботи програми.
Капуста з реберцями в мультиварці готова.
Подивіться, який апетитною вийшла ця капуста. З картопляним пюре - просто смакота! Смачного!