Рецепт Тушкована картопля з реберцями фото

Тушкована картопля з реберцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Реберця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Тушкована картопля з реберцями - дуже смачне і поживне блюдо. На його приготування не піде ні багато часу, ні сил, ні продуктів.

Приготуйте тушковану картоплю з реберцями, керуючись цим чудовим рецептом. Таке блюдо дуже сподобається людям, які вічно кудись поспішають і, в той же час, люблять смачно поїсти. Оцініть самі!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Копчені свинячі реберця - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тушкована картопля з реберцями - фото крок 1
1. Насамперед ретельно промиваємо реберця і злегка їх обсушуємо. Нарізаємо на порційні шматки.
тушкована картопля з реберцями - фото крок 2
2. Потім невеликими шматочками нарізаємо картопля.
тушкована картопля з реберцями - фото крок 3
3. Реберця складаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Не слід лити багато води, вона повинна тільки закривати реберця, але не більше того. Ставимо каструлю на плиту і доводимо воду до кипіння. Варимо приблизно 10 хвилин на середньому вогні.
тушкована картопля з реберцями - фото крок 4
4. Після вказаного часу додаємо до ребер картоплю. Вода повинна лише злегка закривати картопля, навіть не повністю. Продовжуємо варити ще 10 хвилин.
тушкована картопля з реберцями - фото крок 5
5. Нарізаємо моркву невеликими кубиками.
тушкована картопля з реберцями - фото крок 6
6. Потім дрібно нарізаємо цибулю.
тушкована картопля з реберцями - фото крок 7
7. Через 10 хвилин після того, як додали в каструлю картоплю, всипаємо туди нарізані моркву і цибулю. Солимо, перчим. Можна також додати приправи на власний розсуд. Добре підійде роздавлений часник (1 зубчик). Перемішуємо вміст каструлі. Варимо до готовності картоплі.
тушкована картопля з реберцями - фото крок 8
8. Готову страву подаємо до столу! Смачного!

Схожі рецепти