Тушкована картопля з реберцями
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована картопля з реберцями - дуже смачне і поживне блюдо. На його приготування не піде ні багато часу, ні сил, ні продуктів.
Приготуйте тушковану картоплю з реберцями, керуючись цим чудовим рецептом. Таке блюдо дуже сподобається людям, які вічно кудись поспішають і, в той же час, люблять смачно поїсти. Оцініть самі!
- Картопля - 1 кілограм
- Копчені свинячі реберця - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Насамперед ретельно промиваємо реберця і злегка їх обсушуємо. Нарізаємо на порційні шматки.
2. Потім невеликими шматочками нарізаємо картопля.
3. Реберця складаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Не слід лити багато води, вона повинна тільки закривати реберця, але не більше того. Ставимо каструлю на плиту і доводимо воду до кипіння. Варимо приблизно 10 хвилин на середньому вогні.
4. Після вказаного часу додаємо до ребер картоплю. Вода повинна лише злегка закривати картопля, навіть не повністю. Продовжуємо варити ще 10 хвилин.
5. Нарізаємо моркву невеликими кубиками.
6. Потім дрібно нарізаємо цибулю.
7. Через 10 хвилин після того, як додали в каструлю картоплю, всипаємо туди нарізані моркву і цибулю. Солимо, перчим. Можна також додати приправи на власний розсуд. Добре підійде роздавлений часник (1 зубчик). Перемішуємо вміст каструлі. Варимо до готовності картоплі.
8. Готову страву подаємо до столу! Смачного!