Рецепт Суп з водоростей корейський фото

Суп з водоростей корейський
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Риба та морепродукти , Морепродукти , Яловичина , Водорості
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Любителям азіатських страв повинен сподобається такий ось супчик. Процес приготування зовсім нескладний, тому не треба бігти в японський або китайський ресторан, готуємо самі.

Опис приготування:

Цей суп - один з найпоширеніших в Кореї. Готують його з яловичиною, з куркою або з рибою. Рецепт приготування супу з водоростей корейського дуже простий, ви з легкістю зможете приготувати його будинку. Головне - запастися корейськими інгредієнтами Готуємо.

1. Яловичину нарізаємо на смужки, викладаємо в миску і додаємо до м'яса соєвий соус і кунжутне масло. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на пів години.

2. Замочуємо на пів години сушену морську капусту.

3. Коли час маринування вийшло, обсмажуємо м'ясо на сковороді на рослинному маслі. Сильно засмажувати не треба, м'ясо повинно злегка підрум'янитися. В кінці смаження додамо подрібнений часник і обсмажити з м'ясом буквально 1 хвилину.

4. Зливаємо з капусти воду і добре її промиваємо, віджимаємо і нарізаємо подрібніше.

5. Відправляємо обсмажене з часником м'ясо і подрібнену капусту в каструлю. Заливаємо водою, солимо і варимо хвилин 30.

Традиційно до такого супу подають відварений рис і гострі квашені овочі. Смачного!

  • Сушена морська капуста - 70 грам
  • Яловичина - 200 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Вода - 2 L
Цей суп - один з найпоширеніших в Кореї. Готують його з яловичиною, з куркою або з рибою. Рецепт приготування супу з водоростей корейського дуже простий, ви з легкістю зможете приготувати його будинку. Головне - запастися корейськими інгредієнтами Готуємо.

1. Яловичину нарізаємо на смужки, викладаємо в миску і додаємо до м'яса соєвий соус і кунжутне масло. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на пів години.

2. Замочуємо на пів години сушену морську капусту.

3. Коли час маринування вийшло, обсмажуємо м'ясо на сковороді на рослинному маслі. Сильно засмажувати не треба, м'ясо повинно злегка підрум'янитися. В кінці смаження додамо подрібнений часник і обсмажити з м'ясом буквально 1 хвилину.

4. Зливаємо з капусти воду і добре її промиваємо, віджимаємо і нарізаємо подрібніше.

5. Відправляємо обсмажене з часником м'ясо і подрібнену капусту в каструлю. Заливаємо водою, солимо і варимо хвилин 30.

Традиційно до такого супу подають відварений рис і гострі квашені овочі. Смачного!

Схожі рецепти