Салат картопляний корейський
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми знаємо з вами корейську моркву. Її беруть і як повноцінний салат, і як основу для багатьох страв. Але крім неї є й інші овочі, які робляться за подібною рецептурою. Наприклад - картопля.
Обов'язково вивчіть, як приготувати салат картопляний корейський. Це дуже оригінальне блюдо, з яким я познайомилася на святі у моєї подруги. Вона до нього додала пару овочів, нарізаних соломкою. Відмінно поєднуватимуться з такою картоплею огірок чи моркву. А сам картопля дуже добре замаринується і насититься спеціями.
- Картопля - 500 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки
Картопля очистіть, вимийте і наріжте тонкими брусками. Перекладіть їх у миску і ще пару раз промийте під холодною водою.
Закип'ятіть воду. Всипте туди картоплю, проваріть його протягом однієї хвилини. Потім перекладіть в друшляк і промийте.
До картоплі додайте чорний і червоний перець, а також мускатний горіх. Добре перемішайте інгредієнти.
Закип'ятіть масло. Пропустіть часник через чеснокодавку.
Покладіть салат гіркою. Зверху покладіть часник і налийте гарячу олію. Додайте соєвий соус, перемішайте.
Залиште салат на півгодини в холодильнику. Приємною дегустації!