Салат корейський
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.
Тут покажу, як приготувати салат корейський. Це досить легкий салатик з пікантним смаком, який сприяє апетиту. Його можна подати як холодну закуску перед вечерею або як гарнір до м'яса.
Опис приготування:
Цей салат робиться буквально за кілька хвилин. При бажанні ви можете замінити латук пекінською капустою або навіть звичайної білокачанної капустою. Найважливіше в цьому салаті - гостра і пікантна заправка. Ну що, хочете спробувати це корейське блюдо? Якщо так, то дивіться рецепт.
- Latuk - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 1 Чайна ложка
- Пластівці червоного перцю - 2 чайних ложки
- Кунжутну олію - 2 чайних ложки
- Кунжут - 2 чайних ложки
Насамперед промиваємо салат і зелена цибуля і даємо воді стекти.
Подрібнюємо зелена цибуля, а ріпчаста ріжемо тонкими півкільцями. Додаємо всі інші ігредіенти, крім салатного листя.
Тепер потрібно дуже добре перемішати цю заправку, щоб цукор повністю розчинився.
Салатні листя рвемо руками на невеликі шматочки і додаємо до них запрвку. Все добре перемішуємо і подаємо до столу.