Рецепт Салат корейський фото

Салат корейський
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Зелень , Часник , Цибуля , Листя салату
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Тут покажу, як приготувати салат корейський. Це досить легкий салатик з пікантним смаком, який сприяє апетиту. Його можна подати як холодну закуску перед вечерею або як гарнір до м'яса.

Опис приготування:

Цей салат робиться буквально за кілька хвилин. При бажанні ви можете замінити латук пекінською капустою або навіть звичайної білокачанної капустою. Найважливіше в цьому салаті - гостра і пікантна заправка. Ну що, хочете спробувати це корейське блюдо? Якщо так, то дивіться рецепт.

  • Latuk - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Рибний соус - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет винний - 1 Чайна ложка
  • Пластівці червоного перцю - 2 чайних ложки
  • Кунжутну олію - 2 чайних ложки
  • Кунжут - 2 чайних ложки
салат корейський - фото крок 1
Насамперед промиваємо салат і зелена цибуля і даємо воді стекти.
салат корейський - фото крок 2
Подрібнюємо зелена цибуля, а ріпчаста ріжемо тонкими півкільцями. Додаємо всі інші ігредіенти, крім салатного листя.
салат корейський - фото крок 3
Тепер потрібно дуже добре перемішати цю заправку, щоб цукор повністю розчинився.
салат корейський - фото крок 4
Салатні листя рвемо руками на невеликі шматочки і додаємо до них запрвку. Все добре перемішуємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти