Салат корейський
(покроковий рецепт з фото)
Тут покажу, як приготувати салат корейський. Це досить легкий салатик з пікантним смаком, який сприяє апетиту. Його можна подати як холодну закуску перед вечерею або як гарнір до м'яса.
Цей салат робиться буквально за кілька хвилин. При бажанні ви можете замінити латук пекінською капустою або навіть звичайної білокачанної капустою. Найважливіше в цьому салаті - гостра і пікантна заправка. Ну що, хочете спробувати це корейське блюдо? Якщо так, то дивіться рецепт.
- Latuk - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Рибний соус - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 1 Чайна ложка
- Пластівці червоного перцю - 2 чайних ложки
- Кунжутну олію - 2 чайних ложки
- Кунжут - 2 чайних ложки

Насамперед промиваємо салат і зелена цибуля і даємо воді стекти.

Подрібнюємо зелена цибуля, а ріпчаста ріжемо тонкими півкільцями. Додаємо всі інші ігредіенти, крім салатного листя.

Тепер потрібно дуже добре перемішати цю заправку, щоб цукор повністю розчинився.

Салатні листя рвемо руками на невеликі шматочки і додаємо до них запрвку. Все добре перемішуємо і подаємо до столу.