Морква по-корейський
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю пікантні закуски, не дуже гострі, з присмаком часнику. І тому часто їм, так звані, корейські овочі. Які є і самостійною стравою, і стають основою для нових.
У самому моєму улюбленому рецепті описано, як приготувати морква по-корейський. Варіант я б назвала простим, але моркви необхідно настоятися в холодильнику добу, щоб приправи просочили головний інгредієнт. Текстура вийшла хрусткою і підійде для різних салатів на швидку руку.
- Морква - 1 кілограм
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Оцет 9% - 3-4 Ст. Ложок
- Часник - 6-7 зубчиків
- Коріандр мелений - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Моркву очистіть і натріть на спеціальній тертці.
Потім додайте до неї сіль, цукор, пропущений через прес часник, коріандр і перець. Все перемішайте.
Потім масло розігрійте на сковороді, і відразу ж влийте його до моркви. Слідом відправте в неї оцет. Знову все перемішайте.
Морквину перекладіть в банку і приберіть в холодильник на добу. Приємною дегустації!