Рецепт Морква по-корейський фото

Морква по-корейський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гостре
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Я люблю пікантні закуски, не дуже гострі, з присмаком часнику. І тому часто їм, так звані, корейські овочі. Які є і самостійною стравою, і стають основою для нових.

Опис приготування:

У самому моєму улюбленому рецепті описано, як приготувати морква по-корейський. Варіант я б назвала простим, але моркви необхідно настоятися в холодильнику добу, щоб приправи просочили головний інгредієнт. Текстура вийшла хрусткою і підійде для різних салатів на швидку руку.

  • Морква - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Оцет 9% - 3-4 Ст. Ложок
  • Часник - 6-7 зубчиків
  • Коріандр мелений - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
морква по-корейський - фото крок 1
Моркву очистіть і натріть на спеціальній тертці.
морква по-корейський - фото крок 2
Потім додайте до неї сіль, цукор, пропущений через прес часник, коріандр і перець. Все перемішайте.
морква по-корейський - фото крок 3
Потім масло розігрійте на сковороді, і відразу ж влийте його до моркви. Слідом відправте в неї оцет. Знову все перемішайте.
морква по-корейський - фото крок 4
Морквину перекладіть в банку і приберіть в холодильник на добу. Приємною дегустації!

Схожі рецепти