Суп «майже корейський»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите пікантну, незвичайну, дуже насичену азіатську кухню, тоді вам просто необхідно взяти на замітку цей цікавий і нескладний варіант, як приготувати суп "майже по-корейськи" .
Перед вами цікавий варіант азіатського супчика, який припаде до смаку далеко не всім. Він відрізняється не тільки не зовсім звичайними для нас інгредієнтами, але і досить пікантний смак для любителів гострого. Якщо ви завжди відкриті для експериментів на кухні, тоді раджу спробувати повторити рецепт будинку.
- GOSAR - 350 грам (папороть)
- Яловичина - 450 грам
- Цибулина - 1 штука
- Корейська редис - 200 грам
- Паростки сої - 250 грам
- Шиітаке - 3-4 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рослинна олія - 2 чайних ложки (ідеально - кунжутне)
- Пластівці чилі - За смаком(+ інші спеції)
- Сіль - За смаком
- Яйце - 2 штуки
4. На сковороді розігрійте олію. Викладіть туди гострий перець і паприку. Обсмажте пару секунд.
8. Додайте бобові паростки і варіть ще хвилин 7. Збийте яйця виделкою, тонкою цівкою влийте їх в каструлю. Викладіть туди ж зелена цибуля. Через хвилину суп можна знімати з вогню і подавати до столу.