Рецепт Суп «майже корейський» фото

Суп «майже корейський»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід
Супи, Гостре

Якщо ви любите пікантну, незвичайну, дуже насичену азіатську кухню, тоді вам просто необхідно взяти на замітку цей цікавий і нескладний варіант, як приготувати суп "майже по-корейськи" .

Перед вами цікавий варіант азіатського супчика, який припаде до смаку далеко не всім. Він відрізняється не тільки не зовсім звичайними для нас інгредієнтами, але і досить пікантний смак для любителів гострого. Якщо ви завжди відкриті для експериментів на кухні, тоді раджу спробувати повторити рецепт будинку.

  • GOSAR - 350 грам (папороть)
  • Яловичина - 450 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Корейська редис - 200 грам
  • Паростки сої - 250 грам
  • Шиітаке - 3-4 штук
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки (ідеально - кунжутне)
  • Пластівці чилі - За смаком(+ інші спеції)
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 2 штуки
CC
4. На сковороді розігрійте олію. Викладіть туди гострий перець і паприку. Обсмажте пару секунд.
CC
8. Додайте бобові паростки і варіть ще хвилин 7. Збийте яйця виделкою, тонкою цівкою влийте їх в каструлю. Викладіть туди ж зелена цибуля. Через хвилину суп можна знімати з вогню і подавати до столу.

Схожі рецепти