Суп «майже корейський»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 30 хв.
Якщо ви любите пікантну, незвичайну, дуже насичену азіатську кухню, тоді вам просто необхідно взяти на замітку цей цікавий і нескладний варіант, як приготувати суп"Майже по-корейськи" .
Опис приготування:
Перед вами цікавий варіант азіатського супчика, який припаде до смаку далеко не всім. Він відрізняється не тільки не зовсім звичайними для нас інгредієнтами, але і досить пікантний смак для любителів гострого. Якщо ви завжди відкриті для експериментів на кухні, тоді раджу спробувати повторити рецепт будинку.
- GOSAR - 350 грам (папороть)
- Яловичина - 450 грам
- Цибулина - 1 штука
- Корейська редис - 200 грам
- Паростки сої - 250 грам
- Шиітаке - 3-4 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рослинна олія - 2 чайних ложки (ідеально - кунжутне)
- Пластівці чилі - За смаком(+ інші спеції)
- Сіль - За смаком
- Яйце - 2 штуки
1. Почати слід, мабуть, з бульйону. Вимийте яловичину, викладіть її в каструлю. Залийте водою і поставте на вогонь. Додайте цибулю, редис, а також інші овочі за смаком, щоб зробити бульйон більш насиченим.
2. Госарі зустрічається в корейських блюдах досить часто. Викладіть його в каструлю з водою, відваріть хвилин 30-35 до м'якості, а після остудіть в цій же воді.
3. Години через 1.5, поки м'ясо повністю звариться, дістаньте його і остудіть трохи. Наріжте ось такий соломкою. Штам Бульйон.
4. На сковороді розігрійте олію. Викладіть туди гострий перець і паприку. Обсмажте пару секунд.
5. Підготуйте інші інгредієнти: вимийте і наріжте на 2-3 частини зелена цибуля. Соєві паростки бланшуйте в киплячій воді хвилинку, а після остудіть. Наріжте гриби шиітаке.
6. На сковороду викладіть м'ясо, гриби і госарі. Обсмажте кілька хвилин, акуратно помішуючи.
7. Після перекладіть в каструлю, доведіть до кипіння і підсолити за смаком. На повільному вогні залиште нудитися хвилин на 20.
8. Додайте бобові паростки і варіть ще хвилин 7. Збийте яйця виделкою, тонкою цівкою влийте їх в каструлю. Викладіть туди ж зелена цибуля. Через хвилину суп можна знімати з вогню і подавати до столу.