Рецепт Пельмені «майже вегетаріанські» фото

Пельмені «майже вегетаріанські»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Іноді так трапляється, що мені зовсім не хочеться їсти м'ясо або рибу. На цей випадок у запасі я маю цікаві рецепти без них, а іноді просто змінюю давно полюбилися рецепти по своїх смаках.

Опис приготування:

Наприклад, у багатьох гарячих блюдах легко можна поміняти м'ясну начинку на овочеву. Обов'язково прочитайте, як приготувати манти"Майже вегетаріанські" . А"майже" вони тому, що в тесті використовується яйце. Але"чесним вегетаріанцям" можна цей класичний варіант замінити на пельменное тісто.


  • Борошно - 400 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Білокачанна капуста - 0, 25 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
манти
Воду збийте з яйцем і сіллю. Додайте до маси борошно, перемішуючи все до отримання єдиної консистенції.
манти
Замішайте пружне тісто, додаючи в нього борошно за потребою. Тісто приберіть під рушник в сторону.
манти
А поки займіться начинкою. Капусту промийте і дрібно наріжте. Додайте до неї сіль і перець. Пам'ятайте капусту руками, поки не почне виділятися сік.
манти
Почистіть і подрібніть цибулю з картоплею. Додайте ці овочі до капусти. Все перемішайте.
манти
Готове тісто розділити на 2 рівні частини. Кожну розкачати в ковбаску. Наріжте її на рівні частини. Кожну розкачати в коржі в 1 мм завтовшки.
манти
У кожну корж покладіть начинку. Защипують тісто в середині. Нижню частину мантів опустіть в рослинне масло.
манти
Готуйте манти в пароварці або мантишніца протягом 35-40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти