Рецепт Яловичина з овочами «майже гуляш» фото

Яловичина з овочами «майже гуляш»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Без зайвої скромності скажу, що м'ясо за цим рецептом просто тане в роті! Ніяких складних дій, простий набір інгредієнтів і дуже смачне м'ясо готове. Хоч в бенкет, хоч в світ!

Завдяки наявності овочів і соусу, м'ясо виходить незвичайно соковитим і ніжним! До нього підійде абсолютно будь-який гарнір! Як приготувати яловичину з овочами "майже гуляш" дивіться в покроковому рецепті.

  • Яловичина - 600 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сік томатний - 500 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина з овочами
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі очистіть і помийте.
яловичина з овочами
Лук наріжте півкільцями і викладіть на дно форми для запікання. Часник порубати і викладіть на цибулю.
яловичина з овочами
Яловичину добре помийте, наріжте брусочками і викладіть поверх лука з часником.
яловичина з овочами
Наступний шар - нарізаний перець.
яловичина з овочами
Приготуйте соус. На сковороді розтопіть вершкове масло, швидко втрутився борошно, щоб не було грудочок і додайте томатний сік. Зменшіть вогонь. Додати сіль за смаком, за бажанням додайте спеції для м'яса. Потомити суміш 3-5 хвилин і залийте соусом м'ясо в формі.
яловичина з овочами
Закрийте форму фольгою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час 20 хвилин. Після закінчення часу вимкніть духову шафу, а м'ясо залиште всередині ще на 40-60 хвилин.
яловичина з овочами
От і все! Можна подавати до столу! незвичайно смачно!
яловичина з овочами
Смачного!

Схожі рецепти