Яловичина з овочами «майже гуляш»
(покроковий рецепт з фото)
Без зайвої скромності скажу, що м'ясо за цим рецептом просто тане в роті! Ніяких складних дій, простий набір інгредієнтів і дуже смачне м'ясо готове. Хоч в бенкет, хоч в світ!
Завдяки наявності овочів і соусу, м'ясо виходить незвичайно соковитим і ніжним! До нього підійде абсолютно будь-який гарнір! Як приготувати яловичину з овочами "майже гуляш" дивіться в покроковому рецепті.
- Яловичина - 600 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сік томатний - 500 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі очистіть і помийте.
Лук наріжте півкільцями і викладіть на дно форми для запікання. Часник порубати і викладіть на цибулю.
Яловичину добре помийте, наріжте брусочками і викладіть поверх лука з часником.
Наступний шар - нарізаний перець.
Приготуйте соус. На сковороді розтопіть вершкове масло, швидко втрутився борошно, щоб не було грудочок і додайте томатний сік. Зменшіть вогонь. Додати сіль за смаком, за бажанням додайте спеції для м'яса. Потомити суміш 3-5 хвилин і залийте соусом м'ясо в формі.
Закрийте форму фольгою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час 20 хвилин. Після закінчення часу вимкніть духову шафу, а м'ясо залиште всередині ще на 40-60 хвилин.
От і все! Можна подавати до столу! незвичайно смачно!
Смачного!