Рецепт Салат з водоростей чука фото

Салат з водоростей чука
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Огірок , Болгарський перець , Водорості
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Водорості багаті йодом, тому вони рекомендуються для здорового харчування. Одним з їх видів є всім знайома морська капуста, але не тільки її можна дістати в магазині. Є й інший інгредієнт.

Опис приготування:

Чи чули ви про те, як приготувати салат з водоростей чука? Японці знають толк в подібних блюдах. Уміють поєднувати користь, ситність і неординарний смак. Варіантів цього салату багато, головне - зберегти основу. Сюди також добре підійде копчений вугор або солона рибка.

  • Водорості чука - 250 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Горіховий соус або дрессинг кунжутний - 2 Ст. Ложки
салат з водоростей чука - фото крок 1
Водорості відіжміть від рідини, якщо вони були консервованими, або необхідно розморозити.
салат з водоростей чука - фото крок 2
Перець вимийте і очистіть зсередини, наріжте соломкою. Додайте перець до водоростей.
салат з водоростей чука - фото крок 3
Також наріжте огірок соломкою. Можна використовувати терку для корейської моркви.
салат з водоростей чука - фото крок 4
Додайте до салату кунжут.
салат з водоростей чука - фото крок 5
Заправте салат кунжутним або горіховим соусом і перемішайте. Можна використовувати і соєвий соус. Смачного!

Схожі рецепти