Рецепт Салат з водоростями Чука фото

Салат з водоростями Чука
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Водорості
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Любителі азіатської кухні, не проходьте повз, так як я поспішаю поділитися з вами нескладним, але дуже класним варіантом, як приготувати салат з водоростями Чука.

Опис приготування:

1. Основний процес - це, зрозуміло, приготування горіхового соусу"Гамадарі" , яким буде доповнений цей салат з водоростями Чука в домашніх умовах. Отже, для початку необхідно в невеликій сотейник або на сковороду викласти арахісове масло.

2. Влийте 3-4 ложки води, поставте на вогонь.

3. Маса повинна кипіти, а лише нудитися. При цьому в процесі доливайте воду. Повинен вийти соус не дуже густий, але і не рідкий.

4. Зніміть з вогню, трохи охолодіть, додайте соєвий соус, кунжутну олію, мирин і рисовий оцет. Все як слід перемішайте. Дайте соусу повністю охолонути.

5. Викладіть в тарілки для подачі водорості, полийте їх трохи соусом. Основну частину соусу краще подати на окремій тарілці, щоб потім доповнити за смаком.

6. Останній штрих, яким буде доповнений цей рецепт приготування салату з водоростями Чука, - це насіння кунжуту. От і все: апетитне і дуже смачна страва може бути подано до столу. При бажанні його також можна доповнити шматочком вугра.

Смачного!

  • Олія арахісова - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Мірі - 1.5 Ст. Ложки
  • Водорості Чука - 300 грам
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
1. Основний процес - це, зрозуміло, приготування горіхового соусу"Гамадарі" , яким буде доповнений цей салат з водоростями Чука в домашніх умовах. Отже, для початку необхідно в невеликій сотейник або на сковороду викласти арахісове масло.

2. Влийте 3-4 ложки води, поставте на вогонь.

3. Маса повинна кипіти, а лише нудитися. При цьому в процесі доливайте воду. Повинен вийти соус не дуже густий, але і не рідкий.

4. Зніміть з вогню, трохи охолодіть, додайте соєвий соус, кунжутну олію, мирин і рисовий оцет. Все як слід перемішайте. Дайте соусу повністю охолонути.

5. Викладіть в тарілки для подачі водорості, полийте їх трохи соусом. Основну частину соусу краще подати на окремій тарілці, щоб потім доповнити за смаком.

6. Останній штрих, яким буде доповнений цей рецепт приготування салату з водоростями Чука, - це насіння кунжуту. От і все: апетитне і дуже смачна страва може бути подано до столу. При бажанні його також можна доповнити шматочком вугра.

Смачного!

Схожі рецепти