Суп з водоростями норі
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанський супчик за мотивами страв азіатської кухні. Готується легко, просто і досить швидко.
Досить смачний і корисний суп з водоростей норі на основі місо-пасти. Для тих, хто захоплюється азіатською кухнею і любить вегетаріанські страви - цей рецепт приготування супу з водоростями норі повинен сподобається. Суп готується досить швидко і легко. Інгредієнти для супу вільно можна купити в будь-якому продуктовому супермаркеті, де є відділ з японськими або китайськими товарами. Сподіваюся, що рецепт супу з водоростями норі вам зрозумілий і по ньому ви приготуєте блюдо, яке вам сподобається. Хай щастить!
- Водоросли нори - 2 штуки(2 список)
- Кабачок - 1 штука (маленький)
- Морква - 1 штука
- Сир тофу - 200 грам (можна замінити домашнім сиром)
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Місо паста для супу - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Вода - 1, 5-2 L

Кабачок нарізаємо на невеликі кубики, моркву натираємо на тертці. Наливаємо в каструлю для супу рослинне масло і на маленькому вогні протушкувати кабачок з морквою.

Тушкуємо-обсмажуємо до золотистого кольору.

Коли овочі готові, заливаємо в каструлю окріп і викладаємо пасту місо.

Водорості рвемо на невеликі шматочки.

Сир нарізаємо на невеликі кубики.

Відправляємо водорості в каструлю, туди ж відправимо нарізаний сир. Солимо, перчим.

Додаємо соєвий соус, даємо хвилин 5 покипіти і знімаємо каструлю з супом з плити. Суп готовий.