Рецепт Суп з печінкою «По-селянськи» фото

Суп з печінкою «По-селянськи»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Що ніколи раніше не варила супи з печінкою і перший експеримент з цим рецептом мене дуже порадував. Смачно, ситно, незвично! Раджу всім приготувати цей чудовий супчик на обід!

Опис приготування:

Суп за цим рецептом виходить дуже насиченим і збалансованим за смаком, тому рекомендую точно слідувати рецептом і дотримуватися всю технологію приготування!

  • Печінка - 300 грам
  • Картопля - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Вермішель - 70 грам
  • Зелень - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Вода - 3 L
суп з печінкою
1. Картопля очистіть, наріжте кубиком і покладіть в киплячу воду. Варіть хвилин 7.
суп з печінкою
2. Печінка промийте і поріжте.
суп з печінкою
3. Цибулю і моркву почистіть. Лук наріжте кубиком, моркву натріть на тертці.
суп з печінкою
4. Обсмажте печінку з ложкою рослинного і вершкового масла.
суп з печінкою
5. Обсмажте цибулю з морквою протягом 5 хвилин.
суп з печінкою
6. У каструлю додайте зажарку і печінку. Варіть хвилин 10.
суп з печінкою
7. Додайте вермішель, лавровий лист і варіть до готовності вермішелі.
суп з печінкою
8. Подавайте з зеленню, сметаною або по своєму смаку. Смачного!

Схожі рецепти