Суп з печінкою «По-селянськи»
(покроковий рецепт з фото)
Що ніколи раніше не варила супи з печінкою і перший експеримент з цим рецептом мене дуже порадував. Смачно, ситно, незвично! Раджу всім приготувати цей чудовий супчик на обід!
Суп за цим рецептом виходить дуже насиченим і збалансованим за смаком, тому рекомендую точно слідувати рецептом і дотримуватися всю технологію приготування!
- Печінка - 300 грам
- Картопля - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Вермішель - 70 грам
- Зелень - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Вода - 3 L
1. Картопля очистіть, наріжте кубиком і покладіть в киплячу воду. Варіть хвилин 7.
2. Печінка промийте і поріжте.
3. Цибулю і моркву почистіть. Лук наріжте кубиком, моркву натріть на тертці.
4. Обсмажте печінку з ложкою рослинного і вершкового масла.
5. Обсмажте цибулю з морквою протягом 5 хвилин.
6. У каструлю додайте зажарку і печінку. Варіть хвилин 10.
7. Додайте вермішель, лавровий лист і варіть до готовності вермішелі.
8. Подавайте з зеленню, сметаною або по своєму смаку. Смачного!