Борщ по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Борщ по-селянськи готується з особливою любов'ю і увагою до деталей. Для приготування всіма улюбленого борщу вам знадобляться глиняні горщики. Запевняю, такого смачного борщу ви не їли!
Перед вами - класичний рецепт приготування борщу по-селянськи. Наш борщ буде готується в керамічному горщику. Але спершу потрібно відварити м'ясний бульйон і обсмажити на сковороді овочі. Потім підготовлені інгредієнти складаються в горщик, заливаються бульйоном і томатною пастою. Далі борщ нудиться в духовці від 40 хвилин 1 годину. Хай щастить!
- Грудинка з кісточкою - 500 грам
- Капуста - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 1 штука
- Томатна паста - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сало - За смаком (маленький шматочок)
Підготуйте необхідні продукти. Овочі промийте і очистіть.
Для початку зваримо м'ясний бульйон, додавши перець і сіль.
Крупно нарізаємо буряк.
Тушкуємо буряк на сковороді 15 хвилин з додаванням бульйону. Відразу ж перекладаємо її в горщик.
Дрібно наріжте сало, видавіть на нього 2 зубчики часнику і перемішайте.
Обсмажуємо сало на сковороді 1 хвилину, потім додаємо подрібнену цибулю і терту моркву. roza_ker 2-3 хвилини і перекладаємо в горщик.
Ріжемо кубиками картоплю. Додаємо його в горщик, також викладаємо подрібнену капусту.
Перемішуємо вміст горщика, додаємо томатну пасту і вливаємо бульйон. Додаємо шматочки м'яса.
Зробимо кришку для горщика. Пол-склянки борошна заливаємо водою і замішуємо тісто, щоб не липнуло до рук.
Розкачуємо тісто в млинець і накриваємо їм горщик, щільно притиснувши тісто до шийки.
Ставимо горщик в духовку, розігріту до 180 градусів. Готуємо 40-60 хвилин.
Їжте з пампушками та часником. Смачного!