Гречка по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Гречка по-селянськи готується в горщику - це і є особливість цієї страви. Гречана крупа гаситься в печі або духовці з м'ясом і цибулею. Блюдо виходить ситним, підходить на обід або вечерю.
До вашої уваги - простий рецепт приготування гречки по-селянськи. Для приготування страви можна використовувати будь-яке м'ясо - свинину, яловичину або навіть курку. Готову страву подається гарячим до обіднього столу або на вечерю. Обов'язково додайте в кашу шматочок вершкового масла, поруч з trapezoy. Хай щастить!
- Гречка - 2 склянки
- Свинина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Вода або бульйон - 4 склянки
Свинину промийте і наріжте невеликими кубиками. Лук поріжте півкільцями.
Перекладіть м'ясо і цибулю в горщик, зверху засипте промитої крупою. Посоліть і залийте бульйоном або водою. Накрийте горщик кришкою.
Гасіть до готовності в печі або духовці, температура 180 градусів. Готувати 40 хвилин. Смачного!