Яловичина по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Повірте мені, смак цієї страви дійсно незвичайний, і навряд чи ви пробували щось подібне. Ніжне м'ясо в кисло-солодкому соусі з традиційними англійськими булочками - чарівне поєднання.
Рецепт приготування яловичини по-селянськи умовно можна розділити на 2 етапу: приготування, власне, м'яса і приготування Скон (традиційних англійських булочок). Тому не варто лякатися такої великої кількості інгредієнтів, насправді все досить просто, треба просто почати, а далі, я впевнена, ви без праці впораєтеся. А про смак самого страви я можу сказати ось що: це ніжне м'ясо з ароматним, пряним кисло-солодким соусом (не забуваємо, що коник соусу сливовий джем), а булочки - це взагалі смакота! Я так до них звикла, що почала готувати як самостійну страву. І зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-селянськи в домашніх умовах, і, повірте мені, це блюдо буде прикрасою будь-якого столу.
- Яловичина без кісток - 1 кілограм
- Бульйон або вода - 1, 5 склянки
- Slivovиy варення - 3 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 80 грам (можна замінити червоним винним оцтом)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Соус чилі - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Майоран сушений - 1/4 чайних ложки
- Орегано сушений - 1/4 чайних ложки
- Чебрець сушений - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 250 грам (для кончину)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (для кончину)
- Цукор - 1 Чайна ложка (для кончину)
- Сіль - 1/4 чайних ложки (для кончину)
- Вершкове масло - 40 грам (для кончину)
- Молоко - 50 мілілітрів (для кончину)
- Свіжа зелень (кріп, петрушка, цибуля) - 4 Ст. Ложки (для кончину)