Рецепт Яловичина по-селянськи фото

Яловичина по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , По-селянськи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Повірте мені, смак цієї страви дійсно незвичайний, і навряд чи ви пробували щось подібне. Ніжне м'ясо в кисло-солодкому соусі з традиційними англійськими булочками - чарівне поєднання.

Опис приготування:

Рецепт приготування яловичини по-селянськи умовно можна розділити на 2 етапу: приготування, власне, м'яса і приготування Скон (традиційних англійських булочок). Тому не варто лякатися такої великої кількості інгредієнтів, насправді все досить просто, треба просто почати, а далі, я впевнена, ви без праці впораєтеся. А про смак самого страви я можу сказати ось що: це ніжне м'ясо з ароматним, пряним кисло-солодким соусом (не забуваємо, що коник соусу сливовий джем), а булочки - це взагалі смакота! Я так до них звикла, що почала готувати як самостійну страву. І зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-селянськи в домашніх умовах, і, повірте мені, це блюдо буде прикрасою будь-якого столу.

  • Яловичина без кісток - 1 кілограм
  • Бульйон або вода - 1, 5 склянки
  • Slivovиy варення - 3 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 80 грам (можна замінити червоним винним оцтом)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Соус чилі - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Майоран сушений - 1/4 чайних ложки
  • Орегано сушений - 1/4 чайних ложки
  • Чебрець сушений - 1/4 чайних ложки
  • Борошно - 250 грам (для кончину)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (для кончину)
  • Цукор - 1 Чайна ложка (для кончину)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки (для кончину)
  • Вершкове масло - 40 грам (для кончину)
  • Молоко - 50 мілілітрів (для кончину)
  • Свіжа зелень (кріп, петрушка, цибуля) - 4 Ст. Ложки (для кончину)
яловичина по-селянськи - фото крок 1
Насамперед нарізаємо яловичину кубиками зі стороною близько 2 сантиметрів.
яловичина по-селянськи - фото крок 2
Далі цибулю нарізаємо четвертькольцами, а часник - меленько.
яловичина по-селянськи - фото крок 3
У сковороді розігріваємо олію. Обвалюють шматочки м'яса в борошні й обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.
яловичина по-селянськи - фото крок 4
Перекладаємо яловичину в окремий посуд, а на сковороді починаємо обсмажувати цибулю з часником. Готуємо, поки цибуля не стане прозорим.
яловичина по-селянськи - фото крок 5
Перекладаємо цибулю з часником до м'яса, додаємо джем, оцет, соус чилі і соєвий соус, посипаємо сушеними травами і ретельно все перемішуємо.
яловичина по-селянськи - фото крок 6
Тепер м'ясо в соусі необхідно перекласти у форму для запікання. Потім залити бульйоном або водою. Закривши кришкою, відправляємо м'ясо в розігріту до 220 градусів духовку. Коли рідина в формі закипить, зменшуємо вогонь до 180-200 градусів і готуємо близько 1, 5 годин.
яловичина по-селянськи - фото крок 7
Зараз ми можемо приступати до приготування булочок. Для цього ми просіваємо борошно в глибоку миску, додаємо розпушувач, сіль і цукор, гарненько перемішуємо суху суміш. Тепер викладаємо масло і руками перетираємо в крихту.
яловичина по-селянськи - фото крок 8
Потім додаємо нашатковану зелень, перемішуємо і починаємо поступово вливати молоко, поки не вийде м'яке і розсипчасте тісто.
яловичина по-селянськи - фото крок 9
Тепер формуємо з тіста колобок і на гладкій поверхні розгортаємо в пластинку товщиною близько 3 сантиметрів (вимішувати тісто не треба).
яловичина по-селянськи - фото крок 10
За допомогою склянки робимо ось такі чудові булочки.
яловичина по-селянськи - фото крок 11
І викладаємо їх на м'ясо, Не бійтеся, вони не потонуть, так як на той час соус стане вже досить густим. Випікаємо їх при відкритій кришці і температурі 200 градусів протягом півгодини.
яловичина по-селянськи - фото крок 12
А от, власне кажучи, кінцевий результат моїх старань. Я не додаю до м'яса ніякого гарніру, так як воно дуже ситне, а булочки роблять його ще більш ситним. Тому розламуємо гарячу булочку навпіл, намазуємо маслом і приступаємо до трапези. Смачного! !!

Схожі рецепти