Суп з капустою і ковбаскою чорізо
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування португальського супу з ковбаскою чорізо і капустою, з додаванням вермішелі і картоплі.
Суп з капустою і чорізо дуже популярний в Португалії і, безсумнівно, заслуговує Вашої уваги. Комбінація капусти та шинки надає цьому супу чудовий смак, а додавання вермішелі і картоплі зробить його ситним. Швидко і легко готується. Можна заморозити.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Ковбаска чоризо - 230 грам
- Цибуля - 1 штука
- Курячий бульйон - 550 мілілітрів
- Картопля - 2 штуки
- Капуста - 230 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вермішель - 110 грам
- Квасоля - 100 грам
- Сіль і перець - - За смаком
1. Дрібно порізати капусту. Порізати цибулю і картоплю, чоризо очистити від плівки і нарізати дрібними шматочками.
2. Розігріти масло в каструлі на середньому вогні і смажити чоризо, цибуля і часник приблизно 4 хвилини. Часто помішувати під час приготування, щоб всі інгредієнти рівномірно приготувалися. Коли інгредієнти будуть готові, не прибирають оливкова олія. Воно додасть смаку.
3. Вмішати решту складових, крім вермішелі і капусти, довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити на слабкому вогні 20 хвилин.
4. Додати капусту і вермішель і варити на слабкому вогні приблизно 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
5. Подати на стіл з хрустким хлібом і маслом і насолодитися ароматним португальським супом.