Рецепт Суп з капустою і ковбаскою чорізо фото

Суп з капустою і ковбаскою чорізо
(покроковий рецепт з фото)

Португальська кухня
М'ясо , Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування португальського супу з ковбаскою чорізо і капустою, з додаванням вермішелі і картоплі.

Опис приготування:

Суп з капустою і чорізо дуже популярний в Португалії і, безсумнівно, заслуговує Вашої уваги. Комбінація капусти та шинки надає цьому супу чудовий смак, а додавання вермішелі і картоплі зробить його ситним. Швидко і легко готується. Можна заморозити.

  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Ковбаска чоризо - 230 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Курячий бульйон - 550 мілілітрів
  • Картопля - 2 штуки
  • Капуста - 230 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Вермішель - 110 грам
  • Квасоля - 100 грам
  • Сіль і перець - - За смаком
суп з капустою і ковбаскою чорізо - фото крок 1
1. Дрібно порізати капусту. Порізати цибулю і картоплю, чоризо очистити від плівки і нарізати дрібними шматочками.
суп з капустою і ковбаскою чорізо - фото крок 2
2. Розігріти масло в каструлі на середньому вогні і смажити чоризо, цибуля і часник приблизно 4 хвилини. Часто помішувати під час приготування, щоб всі інгредієнти рівномірно приготувалися. Коли інгредієнти будуть готові, не прибирають оливкова олія. Воно додасть смаку.
суп з капустою і ковбаскою чорізо - фото крок 3
3. Вмішати решту складових, крім вермішелі і капусти, довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити на слабкому вогні 20 хвилин.
суп з капустою і ковбаскою чорізо - фото крок 4
4. Додати капусту і вермішель і варити на слабкому вогні приблизно 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
суп з капустою і ковбаскою чорізо - фото крок 5
5. Подати на стіл з хрустким хлібом і маслом і насолодитися ароматним португальським супом.

Схожі рецепти