Рецепт Ковбаса чорізо фото

Ковбаса чорізо
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Свинина
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 23 дн. 0 г. 0 хв.

Майже в кожній країні світу, де поширене м'ясо, придумані свої національні ковбасні вироби. І їх не завжди можна дістати в магазині. Зате можна спробувати зробити самим.

Опис приготування:

Для вас я підготувала цікавий рецепт, описує, як приготувати ковбасу чорізо. Її роблять в Іспанії, Португалії, Мексиці та інших країнах Латинської Америки. Вона виходить дуже пікантній і гострої в техніці сиров'ялені. Тільки приготуйтеся до трудомісткою роботі, щоб отримати відмінний результат.

  • Свинина - 1200 грам (м'якоть)
  • Паприка - 40 грам
  • Бренді - 50 мілілітрів
  • Кам'яна сіль - 2 Ст. Ложки
  • Кайенский пекучий перець - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
  • Часник сухий - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Натуральна оболонка - 3-4 штук
ковбаса чорізо - фото крок 1
Змішайте всі спеції в єдину масу.
ковбаса чорізо - фото крок 2
Свинину промийте, і наріжте маленькими шматочками.
ковбаса чорізо - фото крок 3
Покладіть м'ясо в миску. Засипте його сіллю.
ковбаса чорізо - фото крок 4
Потім додайте всі спеції і бренді. Перемішайте інгредієнти. Залиште їх на дві доби в холодильнику.
ковбаса чорізо - фото крок 5
Через цей час оболонку для ковбаси добре промийте.
ковбаса чорізо - фото крок 6
Наповнюйте оболонку м'ясом дуже щільно. Потім обв'яжіть ковбасу ниткою і зробіть петельку для підвішування.
ковбаса чорізо - фото крок 7
Підвести ковбаску під стелю в приміщення при температурі 15-18 градусів. Висіти вона буде 3 тижні.
ковбаса чорізо - фото крок 8
Готову ковбасу чорізо нарізайте шматочками і пробуйте!

Схожі рецепти