Рецепт Канапе з сиром і ковбаскою фото

Канапе з сиром і ковбаскою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік , 8 березня
Кількість порцій: 40
Час приготування: 20 хв.

Чи плануєте новорічну вечірку, влаштовуєте фуршет? Тоді вам стане в нагоді декілька рецептів смачних, швидких закусок. Їх зручно їсти і подавати. Розповім, як приготувати канапе з сиром і ковбаскою.

Опис приготування:

Для канапе можна використовувати будь-який сорт ковбаси або сиру. Їх доповнюють овочами, фруктами, комбінують декілька видів сиру і ковбасок. Немає ніяких обмежень, можна з'єднати улюблені інгредієнти і насолоджуватися. Окремо можете подати будь-який соус на ваш розсуд.

  • Салями - 170 грам
  • Сир твердий - 120 грам
  • Солоний огірочок - 5-6 штук
1
Наріжте ковбаску і сир невеликими кубиками, намагайтеся дотримуватися однаковий розмір при нарізці.
2
Використовуйте маленькі солоні огірочки, адже великі можуть бути занадто водянистими або з насінням.
3
Наріжте огірочки такими ж кубиками, як ковбаску і сир.
4
На шпажках розподіліть шматочки всіх інгредієнтів (по одному на кожну шпажку).
5
Подавайте закуску відразу або приготуйте її заздалегідь. Смачного!

Схожі рецепти