Рецепт Суп з брокколі з вершками фото

Суп з брокколі з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Брокколі
Рецепти для схуднення
На обід , Для дітей , Корисний обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий рецепт супу з брокколі з вершками неодноразово виручав мене в тих випадках, коли було потрібно нагодувати категоричних противників будь-якої капусти. Він такий смачний, що навіть діти його їдять!

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати цей смачний і красивий супчик, брокколі потрібно промити і розділити на суцвіття.

Цибуля, моркву і картоплю очистити.

Картоплю порізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити будь-яким способом, моркву натерти на тертці.

Спасерувати цибулю і моркву в добре розігрітій сковороді з вершковим маслом. Краще використовувати сковороду з високими бортами, сотейник або каструлю з товстим дном, придатним для обсмажування.

Коли овочі стануть золотистими, викласти картоплю і брокколі, перемішати, залити окропом.

Посолити і варити під кришкою до повної готовності овочів. Кілька суцвіть брокколі вийняти шумівкою для подальшого прикраси супу.

Пюріровать вміст каструлі за допомогою блендера, ввести теплі вершки, перець, мускатний горіх і ще раз прогріти.

Подавати з сухариками або грінками, посипавши свіжою зеленню і прикрасивши вареними суцвіттями брокколі.

  • Брокколі - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершки - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Свіжа зелень - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
Для того, щоб приготувати цей смачний і красивий супчик, брокколі потрібно промити і розділити на суцвіття.

Цибуля, моркву і картоплю очистити.

Картоплю порізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити будь-яким способом, моркву натерти на тертці.

Спасерувати цибулю і моркву в добре розігрітій сковороді з вершковим маслом. Краще використовувати сковороду з високими бортами, сотейник або каструлю з товстим дном, придатним для обсмажування.

Коли овочі стануть золотистими, викласти картоплю і брокколі, перемішати, залити окропом.

Посолити і варити під кришкою до повної готовності овочів. Кілька суцвіть брокколі вийняти шумівкою для подальшого прикраси супу.

Пюріровать вміст каструлі за допомогою блендера, ввести теплі вершки, перець, мускатний горіх і ще раз прогріти.

Подавати з сухариками або грінками, посипавши свіжою зеленню і прикрасивши вареними суцвіттями брокколі.

Схожі рецепти