Суп-пюре з брокколі з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп - ідеальний варіант для обіду або вечері, який сподобається не тільки людям, дотримується правильного харчування, але і самим вимогливим гурманам, адже він просто неймовірно смачний!
Цей суп легко урізноманітнює ваше щоденне меню і привнесе в нього не тільки нові смаки, але і нові фарби. Погодьтеся, зелене пюре на вашому столі буває нечасто. А яке воно апетитне і смачне! Мій варіант, як приготувати суп-Сюрі з брокколі з вершками, дуже простий і швидкий. Такий суп з брокколі подобається навіть моїй дитині, а все завдяки особливій крему, яку допомагають створити вершки.
- Бульйон - 1, 8 L
- Брокколі - 500 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершки - 250 грам
- Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгердіенти. Картопля, цибуля і часник очистіть. Зверніть увагу, картоплі для супу потрібно зовсім небагато, він є доповнюючим смак інгредієнтом, а не головним, тому візьміть за все 2-3 невеликі картоплини. Якщо готуєте цей суп для маленьких дітей, то кількість часнику потрібно зменшити або не використовувати його зовсім, це саме можна сказати і до мускатному горіху.
Картоплю і цибулю поріжте на шматки середнього розміру і відправте в киплячий бульйон, додайте сіль і запашний перець. Варіть 20 хвилин. Бульйон можете брати будь-який: овочевий, курячий, м'ясної, грибний - в будь-якому випадку вийде дуже смачно.
Коли коренеплоди стануть м'якими, додайте брокколі.
Через 10 хвилин відправте в суп вершки і мускатний горіх. Варіть до м'якості всіх інгредієнтів.
Готовий суп подрібніть до стану пюре за допомогою блендера. Перелийте суп-пюре в невеликі піали, зверху покладіть грінки і сосиски. Смачного!