Рецепт Рибний суп-пюре з вершками фото

Рибний суп-пюре з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Готувати суп будемо, подрібнюючи блендером. Тому потрібен погружной блендер.

Опис приготування:

Такий суп пюре готується дуже швидко! обов'язково спробуйте!

  • Горбуша в власному соку (в банках) - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Вершки 10% - 200 мілілітрів
  • Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
рибний суп-пюре з вершками - фото крок 1
Картоплю треба очистити і нарізати кубиком.
рибний суп-пюре з вершками - фото крок 2
Перекласти в каструлю і залити водою. Ставимо на вогонь.
рибний суп-пюре з вершками - фото крок 3
Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиком.
рибний суп-пюре з вершками - фото крок 4
На тертці подрібнюємо морква.
рибний суп-пюре з вершками - фото крок 5
Обсмажуємо на олії цибулю. Потім до цибулі додаємо моркву. Тушкуємо все разом до м'якості.
рибний суп-пюре з вершками - фото крок 6
Відкрийте банку з горбушей у власному соку. Якщо є рибний сік, злийте його в киплячий суп. Шматочки риби відкладіть. Наявні великі кістки потрібно вибрати.
рибний суп-пюре з вершками - фото крок 7
Зажарку перекладіть в киплячий суп. Варіть до готовності близько 10 хвилин.
рибний суп-пюре з вершками - фото крок 8
Зніміть суп з вогню. Додати сіль, поперчіть. Влийте 100 мл вершків. Збийте все занурювальним блендером.
рибний суп-пюре з вершками - фото крок 9
У кожну миску влийте по ополоник (або два) Суп-пюре. Тонкою цівкою додайте трохи вершків. Якщо зуміти, можна зробити малюнок на поверхні супу. У кожну порцію викладіть по 2 шматочка рибки. Прикрасьте зеленню і подайте до столу.

Схожі рецепти