Рибний суп-пюре з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Готувати суп будемо, подрібнюючи блендером. Тому потрібен погружной блендер.
Такий суп пюре готується дуже швидко! обов'язково спробуйте!
- Горбуша в власному соку (в банках) - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Вершки 10% - 200 мілілітрів
- Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
Картоплю треба очистити і нарізати кубиком.
Перекласти в каструлю і залити водою. Ставимо на вогонь.
Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиком.
На тертці подрібнюємо морква.
Обсмажуємо на олії цибулю. Потім до цибулі додаємо моркву. Тушкуємо все разом до м'якості.
Відкрийте банку з горбушей у власному соку. Якщо є рибний сік, злийте його в киплячий суп. Шматочки риби відкладіть. Наявні великі кістки потрібно вибрати.
Зажарку перекладіть в киплячий суп. Варіть до готовності близько 10 хвилин.
Зніміть суп з вогню. Додати сіль, поперчіть. Влийте 100 мл вершків. Збийте все занурювальним блендером.
У кожну миску влийте по ополоник (або два) Суп-пюре. Тонкою цівкою додайте трохи вершків. Якщо зуміти, можна зробити малюнок на поверхні супу. У кожну порцію викладіть по 2 шматочка рибки. Прикрасьте зеленню і подайте до столу.