Ісландський рибний суп з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Сьяуваррехтасупа - ісландський суп, який готується з декількох видів риби і морепродуктів. Суп дуже густий, в ньому "ложка стоїть" в буквальному сенсі. Дуже смачний і простий у приготуванні.
Чи пробували ви кухню Ісландії? Вона дуже багата на рибні страви і страви з морепродуктів. І цей суп не виняток. Смачний, наваристий, густий, він з успіхом замінить вам і перше, і друга страва. Обов'язково спробуйте його приготувати. Це дуже смачно і просто!
- Палтус - 200 грам (філе)
- Риба крижана - 1 штука
- Хек - 1 штука
- Мідії - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 150 мілілітрів
- Кріп - 4 штуки (гілочки)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець духмяний - 4 штуки
Рибу і мідії розморозити, чистий.
Покладіть в каструлю, додайте половину цибулини, НЕ нарізаючи. Залийте водою, доведіть до кипіння і варіть близько 20 хвилин. Потім рибу викладіть в миску, Відвар і вірний у вогні.
Лук поріжте, моркву натріть на тертці, обсмажте з додаванням олії і додайте в бульйон. Додайте нарізану кубиком картоплю.
Додайте нарізану кубиком картоплю і варіть близько 20 хвилин.
Дістаньте половину картоплі, розімніть вилкою. Додайте нарізаний кріп і вершки.
Додайте вершкову масу в суп. Також покладіть в каструлю оброблену рибу без кісток.
Подайте до столу. Смачного!