Рецепт Рибний суп з вершками фото

Рибний суп з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Фінська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Пісні страви
На обід
Супи
Час приготування: 59 хв.

Вершки і риба дадуть вашій супу незвичайний аромат, смак і ніжність. Чудове блюдо на сімейний обід.

Кількість порцій: 6
  • Суповий набір з сьомги - 1 кілограм
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - За смаком
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Чорний перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
рибний суп з вершками - фото крок 1
1. Покласти в каструлю приготований і промитий суповий набір і залити 3 літрами води. Закип'ятити і додати сіль, перець, лавровий лист. Зменшити вогонь і варити близько 25 хвилин. Не забувайте постійно знімати пінку, щоб бульйон був прозорим. Коли риба звариться, витягнути її з бульйону, а бульйон процідити.
рибний суп з вершками - фото крок 2
2. Підготувати овочі: вимити їх і почистити. Картоплю нарізати невеликими кубиками. Цибулю і моркву нарізати кубиками меншого розміру, ніж картопля. Бульйон ще раз закип'ятити і покласти туди кубики картоплі. У сковорідці розігріти вершкове масло і обсмажити цибулю і моркву.
рибний суп з вершками - фото крок 3
3. Коли картопля звариться, на це піде хвилин 15, додати овочеву зажарку.
рибний суп з вершками - фото крок 4
4. Суповий набір у нас вже охолов. Розберіть його і відокремте м'ясо від кісток маленькими шматочками. У суп з уже готовими овочами покласти м'ясо сьомги і сушену зелень. Влити в суп вершки і закип'ятити. Тут же зняти каструлю з вогню і відставити хвилин на 15-20, щоб він настоявся.

Схожі рецепти