Рибний суп з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Вершки і риба дадуть вашій супу незвичайний аромат, смак і ніжність. Чудове блюдо на сімейний обід.
Кількість порцій: 6
- Суповий набір з сьомги - 1 кілограм
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Вершки - 200 мілілітрів
- Чорний перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
1. Покласти в каструлю приготований і промитий суповий набір і залити 3 літрами води. Закип'ятити і додати сіль, перець, лавровий лист. Зменшити вогонь і варити близько 25 хвилин. Не забувайте постійно знімати пінку, щоб бульйон був прозорим. Коли риба звариться, витягнути її з бульйону, а бульйон процідити.
2. Підготувати овочі: вимити їх і почистити. Картоплю нарізати невеликими кубиками. Цибулю і моркву нарізати кубиками меншого розміру, ніж картопля. Бульйон ще раз закип'ятити і покласти туди кубики картоплі. У сковорідці розігріти вершкове масло і обсмажити цибулю і моркву.
3. Коли картопля звариться, на це піде хвилин 15, додати овочеву зажарку.
4. Суповий набір у нас вже охолов. Розберіть його і відокремте м'ясо від кісток маленькими шматочками. У суп з уже готовими овочами покласти м'ясо сьомги і сушену зелень. Влити в суп вершки і закип'ятити. Тут же зняти каструлю з вогню і відставити хвилин на 15-20, щоб він настоявся.