Дієтичний рибний суп
(покроковий рецепт з фото)
Лихоманка - корисний білок, особливо для людей, які дотримуються дієти. Мало калорій, а користі - маса. Сьогодні пропоную рецепт, як приготувати дієтичний рибний суп з тріски з овочами.
Тим, хто любить рибу, неодмінно сподобається рецепт простого рибного супу. Багато овочів в поєднанні з білою рибою - і смачний, корисний дієтичний рибний суп готовий. Великий плюс цієї страви в тому, що він дуже швидко готується, з його з приготуванням впорається навіть новачок. Я використовувала філе тріски, але його можна замінити будь-який інший білою рибою, яка подобається саме вам. При подачі додайте нарубану петрушку, вона додасть аромат і цікаве післясмак.
- Гарячкові файл - 350 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Петрушка (гілочки) - 2 штуки
Морква, цибуля і селера промийте і почистіть. Морквину і селеру наріжте кільцями, цибуля - дрібним кубиком.
Картопля почистіть і поріжте кубиками. Складіть в каструлю разом з морквою, залийте водою і поставте варити.
На розігрітій сковороді на рослинному маслі обсмажити цибулю і селеру до золотистого кольору.
Рибу промийте, обсушити і порізати кубиком.
Часник почистіть і наріжте дрібними кубиками.
Коли картопля і морква майже зваряться, додайте рибу, обсмажену цибулю з селерою, лимонний сік і лавровий лист. Додати сіль, поперчіть і проваріть 10 хвилин.