Рецепт Крем-суп з брокколі з вершками фото

Крем-суп з брокколі з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершки, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Супи, Крем-суп

У домашніх умовах можливо приготувати страву ресторанного меню, тому підтвердження рецепт, як приготувати крем-суп з брокколі з вершками. Суп смачний, з ніжною консистенцією, поживний.

Уже приїлися звичні супи? Тоді варто спробувати що-небудь новеньке. Суп смачний, виглядає апетитно і презентабельно. Завдяки кремовій консистенції ви зможете нагодувати їм навіть дітей, адже брокколі в чистому вигляді навряд чи сподобається вашому чаду. Рекомендую готувати суп порційно, але якщо не розрахували, то зберігайте залишки в холодильнику протягом доби, а перед подачею розігрійте.

  • Брокколі - 600 грам
  • Бульйон - 2 склянки
  • Вершки - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Брокколі розберіть на суцвіття і викладіть в друшляк, гарненько промийте під проточною водою.
2
У велику каструлю налийте воду і доведіть до кипіння. Трохи посоліть і відваріть брокколі протягом 5 хвилин після закипання, потім перекладіть в друшляк.
3
В окремій каструлі змішайте бульйон зі склянкою вершків і вершковим маслом, доведіть до кипіння.
4
У блендер частинами викладіть броколі і рідку суміш, подрібніть до стану пюре.
5
Поверніть масу в каструлю і доведіть до кипіння, сіль і poperčite. Подавайте суп відразу або охолодіть і відправте в холодильник, а перед подачею розбавте трохи водою.

Схожі рецепти