Крем-суп з брокколі з вершками
(покроковий рецепт з фото)
У домашніх умовах можливо приготувати страву ресторанного меню, тому підтвердження рецепт, як приготувати крем-суп з брокколі з вершками. Суп смачний, з ніжною консистенцією, поживний.
Уже приїлися звичні супи? Тоді варто спробувати що-небудь новеньке. Суп смачний, виглядає апетитно і презентабельно. Завдяки кремовій консистенції ви зможете нагодувати їм навіть дітей, адже брокколі в чистому вигляді навряд чи сподобається вашому чаду. Рекомендую готувати суп порційно, але якщо не розрахували, то зберігайте залишки в холодильнику протягом доби, а перед подачею розігрійте.
- Брокколі - 600 грам
- Бульйон - 2 склянки
- Вершки - 1 Склянка
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Брокколі розберіть на суцвіття і викладіть в друшляк, гарненько промийте під проточною водою.
2
У велику каструлю налийте воду і доведіть до кипіння. Трохи посоліть і відваріть брокколі протягом 5 хвилин після закипання, потім перекладіть в друшляк.
3
В окремій каструлі змішайте бульйон зі склянкою вершків і вершковим маслом, доведіть до кипіння.
4
У блендер частинами викладіть броколі і рідку суміш, подрібніть до стану пюре.
5
Поверніть масу в каструлю і доведіть до кипіння, сіль і poperčite. Подавайте суп відразу або охолодіть і відправте в холодильник, а перед подачею розбавте трохи водою.