Соус з брокколі з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і смачний соус, який прекрасно підходить до пасти, запеченої рибі і навіть до м'яса. Так навіть зі шматочком свіжого хрусткого хліба цей соус буде смачно. А готується дуже просто і швидко.
Соус з брокколі з вершками дуже ніжний і смачний. Він підходить практично до всіх страв - до м'яса, рибі, запеченим овочам, до пасти і Креветки. Рецепт приготування соусу з брокколі з вершками простий, інгредієнтів вам буде потрібно не так вже й багато, тому ніщо не заважає вам саме зараз, прочитавши мій рецепт, приготувати цей соус.
- Брокколі - 300 грам(1 великий качан)
- Базилік - 6 штук (листочків)
- Вершки - 0, 5 склянки (беріть з високим відсотком жирності)
- Яєчні жовтки - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Брокколі Бланшеру до розм'якшення в каструльці (потрібно, щоб вилка м'яко і без праці входила в брокколі). Після цього воду злийте, а брокколі перемістіть в блендер, за допомогою якого її необхідно подрібнити разом з промитим базиліком і нарізаним часником. Потім перекладаємо масу у велику сковороду, додаємо вершки і яєчні жовтки. Як випливає розмішуємо. Густоту соусу можна регулювати, додаючи воду або вершки. Помішуючи, тушкуємо соус до загусання.
Готово!
Чудово додавати такий соус з пастою. Для цього відваріть пасту відповідно до інструкції на упаковці і додайте разом з подрібненим сиром (сир пармезан, наприклад) в сковороду до соусу. Протушкувати разом - і подавайте до столу. Смачного!
Чудово додавати такий соус з пастою. Для цього відваріть пасту відповідно до інструкції на упаковці і додайте разом з подрібненим сиром (сир пармезан, наприклад) в сковороду до соусу. Протушкувати разом - і подавайте до столу. Смачного!