Суп-гуляш оригінальний
(покроковий рецепт з фото)
Суп-гуляш оригінальний можна подавати і як супу, і в якості підливи до будь-якого гарніру. Виходить дуже смачно, ситно і поживно! впевнена, чоловіки обов'язково оцінять!
Оригінальність цього супу в тому, що готується він з додаванням пива і кави. Здавалося б, навіщо? Але смак дійсно змінюється і змінюється в кращу сторону. Виходить дуже смачно і ситно, суп густий, наваристий, а після того, як трохи постоїть, взагалі перестає бути схожим на суп, а більше схожий на гуляш.
- Яловичина - 600 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Орегано - 2 щіпки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Пиво - 150 мілілітрів
- Кава - 125 мілілітрів
- Квасоля - 500 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі очистіть і промийте. Якщо хочете зробити страву більш гострим, додайте також 1 гострий перчик.
Яловичину поріжте на невеликі шматочки.
Обсмажте яловичину в невеликій кількості масла на сковороді, щоб з усіх боків утворилася скоринка. Потім перекладіть м'ясо на тарілку.
Солодкий перець очистіть і наріжте на невеликі шматочки, але сильно не дрібнити, шматочки повинні почуватися в супі. Лук поріжте великим кубиком.
Морква можна натерти на крупній тертці, але краще нарізати дрібними кубиками. Часник також поріжте на шматочки.
У тій же сковороді, де смажили м'ясо, обсмажте овочі 5-7 хвилин. Якщо масла зовсім не залишилося, долийте трохи.
Коли овочі стануть трохи м'якими, додайте цукор і томатну пасту. Обсмажте кілька хвилин і зніміть з вогню.
У толстодонную каструлю або жароміцних форму перекладіть м'ясо і обсмажені овочі. Додайте сіль, перець, орегано.
Влийте кави і пиво. Долийте ще трохи води, щоб вийшла консистенція супу. Варіть суп на повільному вогні 1-1, 5 години під кришкою, поки і м'ясо, і всі овочі не стануть м'якими.
Для 10 хвилин до готовності відправте в каструлю консервовану квасолю, перемішайте і потримайте на вогні, щоб вона прогрілася і з'єдналася з усіма іншими інгредієнтами.
Суп готовий. Він вийшов дуже густим, наваристим і дуже смачним!
Смачного!