Суп харчо оригінальний
(покроковий рецепт з фото)
Супи прийнято вживати в їжу на обід в багатьох країнах світу. Їх різновидів безліч. Одним з найбільш популярних варіантів став суп харчо, який ви можете приготувати самостійно.
Якщо вам цікаво, як приготувати суп харчо оригінальний, то прочитайте цей рецепт. Додавання слив робить його смачним і незвичайним. Вам обов'язково сподобається такий супчик! На смак він досить пікантний, але не дуже гострий. Можна сказати, що він володіє гармонійним і насиченим смаком.
- Яловичина - 800 грам
- Мал - 1/2 склянки
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Слива - 2 штуки
- Аджика - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - За смаком
- Braai - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Вода - 3 L
- Сіль - За смаком
Яловичину промийте і зачистите від плівок. На розпечену сковороду влийте рослинне масло. Викладіть м'ясо, попередньо нарізане на кубики середнього розміру. Обсмажуйте м'ясо до золотистої скоринки. Потім перекладіть його в каструлю, в яку необхідно влити три літри води. Доведіть воду до кипіння і варіть м'ясо до напівготовності.
Картопля начистити і вимийте. Наріжте невеликими кубиками або продовгуватими шматочками. Для супу вам знадобиться чотири великих картоплини. Покладіть картоплю до м'яса в каструлю.
Цибулю очистіть від лушпиння, морква поскоблите ножем. Вимийте овочі. Лучок нарубати на квадратики, а морквину натріть на тертці. Надішліть овочі в каструльку з майбутнім супом.
Обдайте окропом томати. Таким чином ви зможете легко зняти з них шкірку. Наріжте їх кубиками. Те ж саме виконайте і з сливами. Обсмажте підготовлені інгредієнти в окремій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла.
Покладіть до інгредієнтів в сковорідці аджику. Вона повинна бути гострою, тоді додасть супу особливу пікантність. Доведіть вміст сковородочкі до однорідності і перекладіть його в каструлю.
За п'ятнадцять хвилин до повної готовності всипте в каструлю промитий рис. В самому кінці додайте нарубану і вимиту петрушку. Обов'язково дайте супу закипіти і зніміть його з плити. Часник додавайте порціоннно, дрібно нарубавши ножем, в кожну тарілку.