Крем-суп зі шпинату (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Любіть ніжну креязик структуру супів-пюре? Тоді цей рецепт ідеально вам підійде! Сьогодні я розповім, як приготувати крем-суп зі шпинату за оригінальним рецептом. Приступаємо до приготування!
Це відмінний варіант смачного дієтичного супчика, який підійде на обід і вечерю. Подавати суп потрібно зі сметаною, прикрасивши свіжою зеленню. Шпинат багатий вітамінами, тому це блюдо зможе зарядити вас енергією і подарувати легкість. Рекомендую всім господиням!
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Картопля - 100 грам
- Шпинат - 450 грам
- Бульйон овочевий - 1 літр
- Сіль, перець, зелень, мускатний горіх, крем - За смаком
Починаємо з підготовки основних інгредієнтів, які нам знадобляться.
Варимо овочевий бульйон з моркви, пастернаку, зелені і спецій. Картопля очищаємо, нарізаємо кружечками, цибулю дрібно рубаємо.
На рослинному маслі в каструлі обсмажуємо цибулю до золотистого, додаємо спеції. Зверху викладаємо картоплю і тушкуємо. Листя шпинату гарненько промиваємо, укладаємо в каструлю і тушкуємо все разом кілька хвилин.
Заливаємо овочі та зелень бульйоном, додаємо спеції і доводимо суміш до кипіння.
Додаємо в суп сік лимона, за допомогою блендера пюріруем до стану крему.
Крем-суп зі шпинату готовий, смачного!