Крем-суп зі шпинату (оригінальний смак)
(покроковий рецепт з фото)
Дивно ніжне і смачне блюдо. Якщо ви любите крем-супи, але ніколи не знали, як приготувати крем-суп зі шпинату з оригінальним смаком, сьогодні у вас є унікальна можливість навчитися.
Крем-суп зі шпинату - ідеальне рішення для тих, кому вже набридли звичні перші страви. Завдяки вершкам суп набуває ніжну консистенцію, яка відтіняє смак шпинату. Картопля надає супу додаткову кремообразную текстуру. Подавати готовий суп можна з грінками, прикрасивши рубаною зеленню. Обов'язково спробуйте приготувати цей суп в домашніх умовах, ви будете здивовані результатом.
- Шпинат - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Курячий бульйон - 300 мілілітрів
- Картопля - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець - За смаком
1
Овочі очищаємо і ретельно промиваємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо. Додаємо на розігріту сковороду олію і пасеруємо цибулю і часник до прозорості.
2
Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо до цибулі і злегка обсмажуємо.
3
У сковороду додаємо сіль і перець, ретельно перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися по всій поверхні.
4
У каструлю виливаємо курячий бульйон і підігріваємо. Додаємо туди цибулю, часник і картопля, варимо на середньому вогні протягом 15 хвилин. Потім додаємо в суп свіжий шпинат і варимо ще 5 хвилин.
5
Вершки підігріваємо і вливаємо в блендер, куди після додаємо суп. Подрібнюємо до консистенції крему. Ву а ля! Креп-суп зі шпинату готовий. Можете доповнити його сухариками або смаженим беконом. Смачного!