Торт «смак черемхи»
(покроковий рецепт з фото)
Як же хочеться в вогку погоду зануритися в тепло весни. Приготуйте цей кекс на черемхової борошні і відчуєте її аромат. Пригощайтеся!
Кекс виходить дуже смачний і розсипчастий. З легким ароматом черемхи і красивого темного кольору. Цукор можна коригувати на свій смак. Ізюм якщо жорсткий, потрібно попередньо замочити в окропі на кілька хвилин, потім злити воду і обсушити. Для кращого розподілу родзинок рекомендую обваляти його в борошні. Якщо не любите родзинки можете замінити чорносливом або курагою або обійтися без них. Смачного!
- Йогурт - 1 Склянка
- Борошно - 1.5 склянки
- Борошно Черемхова - 1/4 склянки
- Цукор - 2/3 склянки
- Масло рослинне - 1/2 склянки
- Ізюм - 1/2 склянки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Збийте яйце, цукор, рослинне масло і йогурт.
Додайте змішану пшеничне борошно з розпушувачем і черемуховую борошно. Перемішайте до однорідної маси.
Додайте родзинки. Перемішайте.
Змастіть форму маслом і перекладіть в неї масу.
Випікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 45 хвилин до готовності.
Остудіть і посипте цукровою пудрою.
Поріжте і подавайте.
Смачного!