Рецепт Торт «смак черемхи» фото

Торт «смак черемхи»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Кекси

Як же хочеться в вогку погоду зануритися в тепло весни. Приготуйте цей кекс на черемхової борошні і відчуєте її аромат. Пригощайтеся!

Кекс виходить дуже смачний і розсипчастий. З легким ароматом черемхи і красивого темного кольору. Цукор можна коригувати на свій смак. Ізюм якщо жорсткий, потрібно попередньо замочити в окропі на кілька хвилин, потім злити воду і обсушити. Для кращого розподілу родзинок рекомендую обваляти його в борошні. Якщо не любите родзинки можете замінити чорносливом або курагою або обійтися без них. Смачного!

  • Йогурт - 1 Склянка
  • Борошно - 1.5 склянки
  • Борошно Черемхова - 1/4 склянки
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Масло рослинне - 1/2 склянки
  • Ізюм - 1/2 склянки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
кекс
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
кекс
Збийте яйце, цукор, рослинне масло і йогурт.
кекс
Додайте змішану пшеничне борошно з розпушувачем і черемуховую борошно. Перемішайте до однорідної маси.
кекс
Додайте родзинки. Перемішайте.
кекс
Змастіть форму маслом і перекладіть в неї масу.
кекс
Випікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 45 хвилин до готовності.
кекс
Остудіть і посипте цукровою пудрою.
кекс
Поріжте і подавайте.
кекс
Смачного!

Схожі рецепти