Рецепт Варення з перекрученої черемхи фото

Варення з перекрученої черемхи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Черемуха
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Варення з перекрученої черемхи в домашніх умовах - це приголомшливе ласощі, приготувати яке зовсім нескладно. Спробуйте його зробити за цим рецептом, оскільки він перевірений роками.


Опис приготування:

1. Отже, для початку перебираємо і і ретельно миємо ягоди.

2. Потім їх краще замочити на годинку в воді (так робила ще моя бабуся).

3. Після цього слід перекрутити наші плоди через м'ясорубку. Я зазвичай пропускаю черемху до 4 раз. У мене електром'ясорубка і на даний процес йде трохи часу.

4. Потім засипаємо ягоди цукром і даємо постояти близько 20 хвилин.

5. Відправляємо масу в каструлю і на повільний вогонь.

6. Варимо ласощі близько години, а точніше млоїмо на вогні, знімаючи періодично піну і не накриваючи кришкою.

7. Через цей час розливаємо варення по банках і гарненько закочує.

Смачного!

  • Черемуха - 1 кілограм
  • Цукор - 1, 2 кілограма
1. Отже, для початку перебираємо і і ретельно миємо ягоди.

2. Потім їх краще замочити на годинку в воді (так робила ще моя бабуся).

3. Після цього слід перекрутити наші плоди через м'ясорубку. Я зазвичай пропускаю черемху до 4 раз. У мене електром'ясорубка і на даний процес йде трохи часу.

4. Потім засипаємо ягоди цукром і даємо постояти близько 20 хвилин.

5. Відправляємо масу в каструлю і на повільний вогонь.

6. Варимо ласощі близько години, а точніше млоїмо на вогні, знімаючи періодично піну і не накриваючи кришкою.

7. Через цей час розливаємо варення по банках і гарненько закочує.

Смачного!

Схожі рецепти