Варення з перекрученої черемхи
(покроковий рецепт з фото)
Варення з перекрученої черемхи в домашніх умовах - це приголомшливе ласощі, приготувати яке зовсім нескладно. Спробуйте його зробити за цим рецептом, оскільки він перевірений роками.
1. Отже, для початку перебираємо і і ретельно миємо ягоди.
2. Потім їх краще замочити на годинку в воді (так робила ще моя бабуся).
3. Після цього слід перекрутити наші плоди через м'ясорубку. Я зазвичай пропускаю черемху до 4 раз. У мене електром'ясорубка і на даний процес йде трохи часу.
4. Потім засипаємо ягоди цукром і даємо постояти близько 20 хвилин.
5. Відправляємо масу в каструлю і на повільний вогонь.
6. Варимо ласощі близько години, а точніше млоїмо на вогні, знімаючи періодично піну і не накриваючи кришкою.
7. Через цей час розливаємо варення по банках і гарненько закочує.
Смачного!
- Черемуха - 1 кілограм
- Цукор - 1, 2 кілограма
1. Отже, для початку перебираємо і і ретельно миємо ягоди.
2. Потім їх краще замочити на годинку в воді (так робила ще моя бабуся).
3. Після цього слід перекрутити наші плоди через м'ясорубку. Я зазвичай пропускаю черемху до 4 раз. У мене електром'ясорубка і на даний процес йде трохи часу.
4. Потім засипаємо ягоди цукром і даємо постояти близько 20 хвилин.
5. Відправляємо масу в каструлю і на повільний вогонь.
6. Варимо ласощі близько години, а точніше млоїмо на вогні, знімаючи періодично піну і не накриваючи кришкою.
7. Через цей час розливаємо варення по банках і гарненько закочує.
Смачного!
2. Потім їх краще замочити на годинку в воді (так робила ще моя бабуся).
3. Після цього слід перекрутити наші плоди через м'ясорубку. Я зазвичай пропускаю черемху до 4 раз. У мене електром'ясорубка і на даний процес йде трохи часу.
4. Потім засипаємо ягоди цукром і даємо постояти близько 20 хвилин.
5. Відправляємо масу в каструлю і на повільний вогонь.
6. Варимо ласощі близько години, а точніше млоїмо на вогні, знімаючи періодично піну і не накриваючи кришкою.
7. Через цей час розливаємо варення по банках і гарненько закочує.
Смачного!