Рецепт Варення з чорної черемхи фото

Варення з чорної черемхи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Черемуха
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей
Заготовки, Варення

Яке ж корисне варення з чорної черемхи в домашніх умовах. Ця ягода - комора вітамінів, які особливо важливі в холодну пору для ослабленого імунітету.

1. Я зазвичай починаю готувати варення з чорної черемхи в домашніх умовах з ретельного відбору ягід.

2. Після цього їх слід добре вимити і почати Бланшіровка (не більше 2 хвилин! ).

3. Відкиньте ягоди на друшляк і тим часом зробіть цукровий сироп.

4. Коли він провариться 10 хвилин, залийте їм наші ягоди у великій ємності.

5. Усе, тепер ставимо на слабкий вогонь і варимо до готовності (можна доводити до кипіння і знімати з вогню і так 3 рази).

6. Після цього розливаємо наше варення по банкам і закочує. Краще, якщо ви вкриє на ніч варення теплою ковдрою (так робила ще моя бабуся).

Смачного!

  • Черемуха - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
1. Я зазвичай починаю готувати варення з чорної черемхи в домашніх умовах з ретельного відбору ягід.

2. Після цього їх слід добре вимити і почати Бланшіровка (не більше 2 хвилин! ).

3. Відкиньте ягоди на друшляк і тим часом зробіть цукровий сироп.

4. Коли він провариться 10 хвилин, залийте їм наші ягоди у великій ємності.

5. Усе, тепер ставимо на слабкий вогонь і варимо до готовності (можна доводити до кипіння і знімати з вогню і так 3 рази).

6. Після цього розливаємо наше варення по банкам і закочує. Краще, якщо ви вкриє на ніч варення теплою ковдрою (так робила ще моя бабуся).

Смачного!

Схожі рецепти