Варення з чорної черемхи
(покроковий рецепт з фото)
Яке ж корисне варення з чорної черемхи в домашніх умовах. Ця ягода - комора вітамінів, які особливо важливі в холодну пору для ослабленого імунітету.
1. Я зазвичай починаю готувати варення з чорної черемхи в домашніх умовах з ретельного відбору ягід.
2. Після цього їх слід добре вимити і почати Бланшіровка (не більше 2 хвилин! ).
3. Відкиньте ягоди на друшляк і тим часом зробіть цукровий сироп.
4. Коли він провариться 10 хвилин, залийте їм наші ягоди у великій ємності.
5. Усе, тепер ставимо на слабкий вогонь і варимо до готовності (можна доводити до кипіння і знімати з вогню і так 3 рази).
6. Після цього розливаємо наше варення по банкам і закочує. Краще, якщо ви вкриє на ніч варення теплою ковдрою (так робила ще моя бабуся).
Смачного!
- Черемуха - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
1. Я зазвичай починаю готувати варення з чорної черемхи в домашніх умовах з ретельного відбору ягід.
2. Після цього їх слід добре вимити і почати Бланшіровка (не більше 2 хвилин! ).
3. Відкиньте ягоди на друшляк і тим часом зробіть цукровий сироп.
4. Коли він провариться 10 хвилин, залийте їм наші ягоди у великій ємності.
5. Усе, тепер ставимо на слабкий вогонь і варимо до готовності (можна доводити до кипіння і знімати з вогню і так 3 рази).
6. Після цього розливаємо наше варення по банкам і закочує. Краще, якщо ви вкриє на ніч варення теплою ковдрою (так робила ще моя бабуся).
Смачного!
2. Після цього їх слід добре вимити і почати Бланшіровка (не більше 2 хвилин! ).
3. Відкиньте ягоди на друшляк і тим часом зробіть цукровий сироп.
4. Коли він провариться 10 хвилин, залийте їм наші ягоди у великій ємності.
5. Усе, тепер ставимо на слабкий вогонь і варимо до готовності (можна доводити до кипіння і знімати з вогню і так 3 рази).
6. Після цього розливаємо наше варення по банкам і закочує. Краще, якщо ви вкриє на ніч варення теплою ковдрою (так робила ще моя бабуся).
Смачного!