Рецепт Суп «Xarco» з яловичиною (оригінальний рецепт) фото

Суп «Xarco» з яловичиною (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Xarco
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Привіт всім любителям смачних і корисних страв. Сьогодні я розповім, як приготувати смачний суп"Харчо" . Готується він простіше, ніж ви думаєте! Приступаємо до приготування!

Опис приготування:

Тепер і вам відомо, як приготувати смачний суп"Харчо" . Він підкорить вас з першого разу, обіцяю. Обов'язково спробуйте цей рецепт будинку і ви не пошкодуєте. Готується він не так складно, як здається на перший погляд. Головне - спробувати.

  • Яловичина - 800 грам
  • Горіхи волоські - 150 грам
  • Ткемалі - 200 грам
  • Хміль-сунелі - 15 грам
  • Мал - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 400 грам
  • Часник - 20 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль, зелень - За смаком
яскраво-червоний & Quot; Xarco
М'ясо промиваємо, заливаємо 3 літрами води і ставимо на вогонь. Варимо бульйон, періодично знімаючи шум. Після кипіння зменшуємо вогонь і варимо 1, 5 годину. Тим часом очищаємо цибулю і рубаємо його.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
У ступці подрібнюємо часник і волоські горіхи до однорідної маси.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому цибулю.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Додаємо в каструлю цибулю, доводимо до кипіння, потім варимо на мінімальному вогні 15 хвилин.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
У ступку до горіхів додаємо спеції і все гарненько подрібнюємо разом. Відправляємо в суп соус ткемалі, суміш з товчених горіхів і часнику і солимо за смаком. Варимо все разом 5 хвилин і майже! додаємо зелень, наполягаємо і подаємо до столу!
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Яскраво-червоний "Xarco" готовий, смачного!

Схожі рецепти