Рецепт Суп «Xarco» (класичний рецепт) фото

Суп «Xarco» (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Яловичина, Крупи
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Супи, Xarco

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати суп "харчо", класичний рецепт вам в такому випадку просто необхідний. Ситний, апетитний, пікантний і ароматний ... Все це про це приголомшливому страві.

Готуючи суп харчо в домашніх умовах, можна доповнити блюдо використанням томатної пасти або соусу. Це дуже пряне блюдо, яке також припаде до смаку всім любителям перцю і часнику. Обов'язково хоча б раз слід спробувати цю родзинку грузинської кухні.

  • Яловичина - 500 грам
  • Помідори - 3 штуки (великого розміру - близько 900 грам
    )
  • Цибуля - 2 штуки
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
  • Мал - 70 грам
  • Томатна паста - 2 чайних ложки
  • Гострий перець - 0, 5 штуки (половина стручка)
  • Часник - 5 зубчиків
  • Лавровий лист - За смаком
  • Зелень петрушки - 1 пучок
  • Корінь селери - 50 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
яскраво-червоний
Додаємо очищений і нарізаний корінь селери, а також стебла петрушки. Вогонь робимо мінімальним, варимо 1 годину під кришкою.
яскраво-червоний
Волоські горіхи і цибулю подрібнюємо блендером (окремо один від одного). Помідори обшпарюємо окропом, залишаємо постояти так хвилини 3, а потім очищаємо від шкірки. Нарізаємо маленькими шматочками.
яскраво-червоний
На розігрітій з вершковим маслом сковороді обсмажуємо до золотистого цибулю. Додаємо до нього помідори. Тримаємо під кришкою 5 мінут.После додаємо гострий перець, томатну пасту, солимо, чорний мелений перець і протушіваем все ще 5 хвилин (теж під кришкою).
яскраво-червоний
Додаємо заправку в бульйон. Під кришкою доводимо до кипіння. Після додаємо рис і варимо на повільному вогні 15 хвилин.
яскраво-червоний
15 хвилин варіння пройшло. Додаємо в каструлю хмелі-сунелі, лавровий лист, подрібнений волоські горіхи і зелень з часником. Вимикаємо газ і даємо готового супу настоятися під кришкою 15 хвилин.

Схожі рецепти