Рецепт Суп «Xarco» (класичний рецепт) фото

Суп «Xarco» (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати суп"Харчо" , класичний рецепт вам в такому випадку просто необхідний. Ситний, апетитний, пікантний і ароматний ... Все це про це приголомшливому страві.

Опис приготування:

Готуючи суп харчо в домашніх умовах, можна доповнити блюдо використанням томатної пасти або соусу. Це дуже пряне блюдо, яке також припаде до смаку всім любителям перцю і часнику. Обов'язково хоча б раз слід спробувати цю родзинку грузинської кухні.

  • Яловичина - 500 грам
  • Помідори - 3 штуки (великого розміру - близько 900 грам
    )
  • Цибуля - 2 штуки
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
  • Мал - 70 грам
  • Томатна паста - 2 чайних ложки
  • Гострий перець - 0, 5 штуки (половина стручка)
  • Часник - 5 зубчиків
  • Лавровий лист - За смаком
  • Зелень петрушки - 1 пучок
  • Корінь селери - 50 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
яскраво-червоний & Quot; Xarco
М'ясо ріжемо шматочками і опускаємо в каструлю з трьома літрами води. Включаємо максимальний вогонь і накриваємо каструлю кришкою. Під час закипання бульйону обов'язково прибираємо піну. Додаємо сіль (у мене приблизно 3/4 столової ложки без гірки).
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Додаємо очищений і нарізаний корінь селери, а також стебла петрушки. Вогонь робимо мінімальним, варимо 1 годину під кришкою.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Промиваємо рис холодною водою. Чистий рис заливаємо водою і залишаємо так постояти. По завершенню 15 хвилин варіння бульйону знімаємо з каструлі кришку і прибираємо стебла петрушки. Варимо ще 45 хвилин.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Волоські горіхи і цибулю подрібнюємо блендером (окремо один від одного). Помідори обшпарюємо окропом, залишаємо постояти так хвилини 3, а потім очищаємо від шкірки. Нарізаємо маленькими шматочками.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
З половинки гострого перцю вичищаємо насіння. Сам перець подрібнюємо тонкими смужками.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
На розігрітій з вершковим маслом сковороді обсмажуємо до золотистого цибулю. Додаємо до нього помідори. Тримаємо під кришкою 5 мінут.После додаємо гострий перець, томатну пасту, солимо, чорний мелений перець і протушіваем все ще 5 хвилин (теж під кришкою).
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Через годину варіння бульйону дістаємо з каструлі м'ясо. Додаємо шматочки яловичини в сковороду до овочів. Перемішуємо і тримаємо під кришкою ще 5 хвилин.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Додаємо заправку в бульйон. Під кришкою доводимо до кипіння. Після додаємо рис і варимо на повільному вогні 15 хвилин.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Листя петрушки подрібнюємо і перекладаємо в невелику ємність. Видавлюємо до неї часник і розминаємо все ложкою.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
15 хвилин варіння пройшло. Додаємо в каструлю хмелі-сунелі, лавровий лист, подрібнений волоські горіхи і зелень з часником. Вимикаємо газ і даємо готового супу настоятися під кришкою 15 хвилин.

Схожі рецепти