Рецепт Суп «Xarco» класичний з курки фото

Суп «Xarco» класичний з курки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Птах , Курка , Зелень
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Яскраво-червоний "Xarco" - гордість грузинської кухні. Освоївши цей нескладний рецепт, ви зможете смачно нагодувати всю свою сім'ю. Не будемо відходити від класичного рецепту супу, але замінимо яловичину на курку.

Опис приготування:

У кожного регіону Грузії є свій рецепт приготування ароматного, navaristogo Supa "Xarco & Quot; . Обов'язковою інгредієнтом цього супу є яловичина і тклапі (це тонкі висушені пластини кислого сливового пюре, який використовують для приготування соусу в харчо). Але харчо з курки теж користується популярністю. Я розповім вам, як приготувати суп"Харчо" класичний з курки. Готувати його зовсім нескладно, якщо слідувати кроків рецепта. Наваристий, ароматний і такий смачний супчик безумовно підкорить ваших рідних і стане улюбленим першою стравою у вашій родині.

  • Курка - 1/2 штуки
  • Вода - 2 L
  • Соус ткемалі - 1 Склянка
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Корінь селери - 250 грам
  • Braai - 1 пучок
  • Заголовок для палітурки - 1 Ст. Ложка
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Гвоздика - 6 штук
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Запашний перець - 4 штуки
  • Хміль-сунелі - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець горошком - 4 штуки
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Курку розрізаємо на частини, заливаємо водою, додаємо сіль, очищену цибулю (1 штуку), корінь петрушки і шматочок кореня селери. Доводимо воду до кипіння, робимо маленький вогонь і варимо до готовності курячого м'яса.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Решта очищену цибулю нарізаємо кубиком, часник дрібно порубати.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Корінь селери чистимо і теж нарізаємо кубиком.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Тушкуємо цибулю протягом 5-7 хвилин на курячому бульйоні до прозорості, потім додаємо корінь селери і тушкуємо ще хвилини 4-5.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Далі додаємо кукурудзяну муку і добре перемішуємо. Через хвилину додаємо порізане готове куряче м'ясо частинами і обсмажуємо хвилин 5 на середньому вогні, помішуючи.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Перекладаємо продукти зі сковороди в каструлю з гарячим бульйоном, ставимо на самий маленький вогонь на 15 хвилин.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Очищені волоські горіхи подрібнюємо блендером і викладаємо на сковороду разом зі спеціями (гвоздику і перці треба подрібнити) і дрібно нарізаним часником. На маленькому вогні гріємо сковороду близько хвилини, помішуючи.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Замість tklapi, який дуже важко дістати, ми додаємо соус ткемалі, перемішуємо вміст сковороди. Ткемалі у мене двох видів: червоний і зелений.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Потім додаємо 2 ст. Ложки бульйону і дрібно порізану кінзу, тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5, постійно помішуючи.
яскраво-червоний & Quot; Xarco
Перекладаємо масу зі сковороди в каструлю з бульйоном, готуємо ще 5 хвилин, а потім прибираємо з вогню і даємо настоятися супу.

Схожі рецепти