Рецепт Класичний суп «Xarco» фото

Класичний суп «Xarco»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для того щоб урізноманітнити щоденне меню, не потрібно міняти його повністю. Можна лише впровадити кілька нових страв, які ні в чому не поступатимуться звичним. І мій рецепт вам на допомогу.

Опис приготування:

Забудьте про обридлих супах і спробуйте мій: ситний, поживний і досить простий. Загалом, для вас я підготувала рецепт того, як приготувати класичний суп"Харчо" в домашніх умовах. Багато з інгредієнтів складно дістати, не будучи в Грузії, але дещо замінити можна без втрат.

  • Свинина - 700 грам
  • Мал - 100 грам
  • Аджика - 150 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Запашний перець горошком - 4 штуки
  • Гострий перець - 0, 5 штуки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1/3 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Кінза свіжа - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Вода - 3-3, 5 L
класичний суп
Свинину промийте, видаліть жир, наріжте м'ясо шматочками. Цибуля чистий. Додайте ці інгредієнти в каструлю разом з лавровим листом і перцем горошком.
класичний суп
Залийте воду в каструлю. Варіть бульйон до кипіння, потім зніміть піну. Після варіть ще 15 хвилин на повільному вогні під кришкою.
класичний суп
Морква почистіть, промийте і наріжте дрібними кубиками. Пасеруйте їх в олії кілька хвилин.
класичний суп
Зажарку і аджику додайте в бульйон.
класичний суп
Окремо відваріть до напівготовності промитий рис. Потім додайте його в суп.
класичний суп
Продовжуйте варити харчо на невеликому вогні. Додайте в нього пропущений через прес часник, томатну пасту, подрібнений гострий перець, koriandr і хмелі-сунелі.
класичний суп
В кінці додайте дрібно нашатковану кинзу.
класичний суп
Варіть харчо ще 15 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте сіль і перець. Смачного!

Схожі рецепти