Рецепт Класичний суп «Xarco» фото

Класичний суп «Xarco»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Xarco

Для того щоб урізноманітнити щоденне меню, не потрібно міняти його повністю. Можна лише впровадити кілька нових страв, які ні в чому не поступатимуться звичним. І мій рецепт вам на допомогу.

Забудьте про обридлих супах і спробуйте мій: ситний, поживний і досить простий. Загалом, для вас я підготувала рецепт того, як приготувати класичний суп "харчо" в домашніх умовах. Багато з інгредієнтів складно дістати, не будучи в Грузії, але дещо замінити можна без втрат.

  • Свинина - 700 грам
  • Мал - 100 грам
  • Аджика - 150 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Запашний перець горошком - 4 штуки
  • Гострий перець - 0, 5 штуки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1/3 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Кінза свіжа - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Вода - 3-3, 5 L
класичний суп
Свинину промийте, видаліть жир, наріжте м'ясо шматочками. Цибуля чистий. Додайте ці інгредієнти в каструлю разом з лавровим листом і перцем горошком.
класичний суп
Залийте воду в каструлю. Варіть бульйон до кипіння, потім зніміть піну. Після варіть ще 15 хвилин на повільному вогні під кришкою.
класичний суп
Морква почистіть, промийте і наріжте дрібними кубиками. Пасеруйте їх в олії кілька хвилин.
класичний суп
Зажарку і аджику додайте в бульйон.
класичний суп
Окремо відваріть до напівготовності промитий рис. Потім додайте його в суп.
класичний суп
Продовжуйте варити харчо на невеликому вогні. Додайте в нього пропущений через прес часник, томатну пасту, подрібнений гострий перець, koriandr і хмелі-сунелі.
класичний суп
В кінці додайте дрібно нашатковану кинзу.
класичний суп
Варіть харчо ще 15 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте сіль і перець. Смачного!

Схожі рецепти