Рецепт Спагеті з соусом «Дольміо» фото

Спагеті з соусом «Дольміо»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Макарони
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні хочу поділитися з вами одним зі своїх найулюбленіших рецептів пасти, тому із задоволенням розповім, як приготувати спагетті з соусом"долму" . Якщо точніше, то у нас вийде болоньєзе.

Опис приготування:

Якщо любите сир, можете присипати при подачі блюдо тертим пармезаном (або будь-яким іншим сиром твердих сортів). Яловичий фарш можна замінити будь-яким іншим (і навіть сумішшю декількох), це вплине на смак готового блюда, але я впевнена, що не в гіршу сторону.

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Оливкова олія - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Орегано - 1 щіпка (або суміш сушених трав)
  • Вустерський соус - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Сус"Дольміо" - 1 штука (банку)
1
Розігріваємо з рослинним маслом сковороду. Кладемо в неї пропущений через прес часник і подрібнену цибулю. Обсмажуємо, помішуючи, до прозорості і м'якості цибулі.
2
Тепер перекладіть в сковороду фарш. Обсмажуйте до рум'янцю.
3
Як тільки фарш поміняє свій колір на золотисто-рум'яний, додайте до нього соус"долму" , а також дрібку сухих трав (або просто орегано).
4
Додайте вустерського соусу за смаком. Доведіть до кипіння і на тихому вогні млоїте все в районі години, періодично помішуючи.
5
Незадовго до кінця готування додайте натерту моркву.
6
Паралельно відваріть відповідно до інструкції на упаковці спагетті.
7
Коли будете зливати воду, в якій варилися спагетті, залиште приблизно столову ложку. Потім збризніть макарони трохи оливковою олією і перемішайте.
8
Подавайте блюдо, розклавши спагетті по тарілках і виклавши зверху готовий соус.

Схожі рецепти