Спагеті під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, ситно, запашний, а готується дуже легко! Звичайно ж, язик йде про такий блюді, як спагеті під соусом "бешамель" . І якщо ви ніколи такого не пробували, терміново виправляйте, це неймовірно!
Хочу вам розповісти, як приготувати спагетті під соусом "бешамель" . Це ситне і при цьому дуже смачне, вишукане і легке в приготуванні блюдо. Особисто мені поєднання грибів і соусу "бешамель" дуже припало до душі, але якщо ви шанувальник класики, тоді краще додайте фарш.
- Спагеті - 400 грам
- Печериці - 240 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 30 грам
- Спеції - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука (тільки жовток)
1. Спагеті відварити в підсоленій воді і відкинемо на друшляк. Гриби помиємо, дрібно нарізаємо і обсмажити зі спеціями.
2. Тепер в іншій сковорідці приготуємо соус. Для цього розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому муку, а потім вливаємо молоко і на маленькому вогні тушкуємо до загустіння.
3. Коли соус закипить, знімемо його з вогню, додамо сирий жовток і швидко перемішати, щоб він не зумів згорнутися.
4. Тепер залишилося домісити в нього подрібнений сир, знову перемішуємо. Гриби далі додамо в соус, подаємо зі спагеті. Також можна додавати гриби і соус опціонально в кожну порцію.
5. Готово! Смачного!