Рецепт Спагеті під соусом «бешамель» фото

Спагеті під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони , Гриби
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачно, ситно, запашний, а готується дуже легко! Звичайно ж, язик йде про такий блюді, як спагеті під соусом"Бешамель" . І якщо ви ніколи такого не пробували, терміново виправляйте, це неймовірно!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати спагетті під соусом"Бешамель" . Це ситне і при цьому дуже смачне, вишукане і легке в приготуванні блюдо. Особисто мені поєднання грибів і соусу"Бешамель" дуже припало до душі, але якщо ви шанувальник класики, тоді краще додайте фарш.

  • Спагеті - 400 грам
  • Печериці - 240 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Борошно - 30 грам
  • Спеції - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука (тільки жовток)
спагеті під соусом
1. Спагеті відварити в підсоленій воді і відкинемо на друшляк. Гриби помиємо, дрібно нарізаємо і обсмажити зі спеціями.
спагеті під соусом
2. Тепер в іншій сковорідці приготуємо соус. Для цього розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому муку, а потім вливаємо молоко і на маленькому вогні тушкуємо до загустіння.
спагеті під соусом
3. Коли соус закипить, знімемо його з вогню, додамо сирий жовток і швидко перемішати, щоб він не зумів згорнутися.
спагеті під соусом
4. Тепер залишилося домісити в нього подрібнений сир, знову перемішуємо. Гриби далі додамо в соус, подаємо зі спагеті. Також можна додавати гриби і соус опціонально в кожну порцію.
спагеті під соусом
5. Готово! Смачного!

Схожі рецепти