Спагеті під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати спагетті незвичайним способом, можна урізноманітнити їх вершковим соусом і грибами. Ця страва дуже поширене і смачне, а готується менше однієї години.
Спагеті під вершковим соусом - відмінний варіант вечері для всієї родини. Готується блюдо менше години. Вам не будуть потрібні якісь особливі кулінарні навички. За таким рецептом можна приготувати будь-яку начинку для спагетті, наприклад: морський коктейль в вершковому соусі. В даному випадку ми використовуємо гриби, цибуля і вершки.
- Спагеті - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Вершки - 200 грам
- Цибуля - 1 штук
- Часник - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти. Спагеті краще брати з твердих сортів пшениці.
2. Відварюємо спагетті до готовності, ретельно промиваємо їх. Відкидаємо на друшляк, щоб пішла зайва рідина.
3. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії і паралельно нарізаємо печериці.
4. Додаємо гриби і смажимо разом з цибулею до готовності.
5. Заливаємо вершками, додаємо спеції. Тушкуємо до тих пір, поки не випарується вся зайва рідина.
6. Заливаємо спагетті соусом з грибами і ретельно перемішуємо.
7. Перед подачею спагетті можна прикрасити зеленню петрушки.