Спагеті з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті - це швидко, просто, ситно і смачно. Подавайте їх, як самостійну страву з овочами, соліннями або на гарнір.
Спагеті - блюдо улюблене багатьма за простоту приготування і смак. Макаронні вироби досить популярні. Їх подають на гарнір до м'яса, риби або птиці. Але зараз все частіше ми їмо їх з різними соусами, завдяки котрим, макарони стають повноцінним самостійним блюдом. Ось і спагетті, приправлені сиром і кетчупом підійдуть на обід або вечерю.
- Спагеті - 250 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Кетчуп - За смаком
- Сир твердий - 40 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Закип'ятіть в каструлі воду, посоліть і викладіть спагетті. По мірі того, як спагеті будуть ставати м'якше, завертайте їх по колу і опускайте в каструлю.
Варіть спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Після відкиньте на друшляк, злийте воду і викладіть назад в каструлю. Додайте вершкове масло.
Перемішайте.
Викладіть спагетті на тарілку. Посипте тертим сиром.
Полийте кетчупом.
Спагеті з кетчупом готові. Подавайте до столу в гарячому вигляді. Смачного!