Рецепт Болоньєзе з темпі з кетчупом фото

Болоньєзе з темпі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі , Бобові , Соя
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 1
Час приготування: 45 хв.

Темпе - це ферментований соєвий продукт. Він легко засвоюється організмом і містить багато білка. Хочу поділитися спрощеної версією болоньєзе з темпі. Ця страва підійде для пісного і веганскої харчування. Виходить дуже ситно і смачно, рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Заморожений темпі обов'язково треба відварити або приготувати на пару, щоб він в процесі готування не гірчить! Базилік можна використовувати сушений.

  • Темпе - 100 грам
  • Кетчуп - 50 грам
  • Спагеті - 120 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
болоньєзе з темпі з кетчупом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Темпе заздалегідь приготуйте на пару 10 хвилин.
болоньєзе з темпі з кетчупом - фото крок 2
Очистіть цибулю і часник, дрібно порубати ножем. Обсмажте в розігрітій на середньому вогні сковороді 2-3 хвилини.
болоньєзе з темпі з кетчупом - фото крок 3
Темпе наріжте на дрібні кубики, потім розкришите лопаткою до стану фаршу. Обсмажуйте темпі на сковороді 5 хвилин, періодично помішуючи.
болоньєзе з темпі з кетчупом - фото крок 4
Потім додайте до фаршу з темпі кетчуп, сіль і чорний перець. Перемішайте і тушкуйте на повільному вогні 7-10 хвилин.
болоньєзе з темпі з кетчупом - фото крок 5
Вимкніть вогонь. Додайте дрібно порубаний базилік, накрийте кришкою і залиште в теплі.
болоньєзе з темпі з кетчупом - фото крок 6
Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді 6-10 хвилин. Потім відкиньте на друшляк.
болоньєзе з темпі з кетчупом - фото крок 7
Викладіть на тарілку спагеті, зверху болоньєзе з темпі. Прикрасьте блюдо листком базиліка. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти