Рецепт Болоньєзе з курячого фаршу фото

Болоньєзе з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Для всіх шанувальників італійської кухні, особливо пасти, пропоную взяти на замітку цей простий рецепт болоньєзе з курячого фаршу. Соковитий і апетитний соус припаде до смаку всім членам сім'ї.

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати болоньєзе з курячого фаршу, тоді зверніть увагу на цей покроковий рецепт. З такими детальними рекомендаціями це блюдо під силу навіть новачкові в кулінарії.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (гострий перець, паприка, петрушка, фенхель і т.Д. )
  • Червоне вино - 3 Ст. Ложки
  • Помідори - 6-8 штук
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
болоньєзе з курячого фаршу - фото крок 1
1. Куряче філе вимити, обсушити і нарізати середніми шматочками. Викласти в чашу блендера або пропустити через м'ясорубку. Очистити часник і додати туди ж. При бажанні в рецепт приготування болоньєзе з курячого фаршу можна використовувати ще цибулину при бажанні.
болоньєзе з курячого фаршу - фото крок 2
2. Збити до однорідної консистенції, щоб не було великих грудочок.
болоньєзе з курячого фаршу - фото крок 3
3. У чашу блендера (або прямо в фарш, якщо використовуєте м'ясорубку) додати за смаком сіль, перець, паприку і інші спеції, які вам до душі. Використовувати можна будь-яку сушену зелень, а також набори італійських приправ, наприклад.
болоньєзе з курячого фаршу - фото крок 4
4. Ще раз все як слід збити або ретельно перемішати. На сковороді розігріти оливкову олію і викласти туди фарш. Обсмажити на середньому вогні, постійно помішуючи.
болоньєзе з курячого фаршу - фото крок 5
5. Помідори очистити від шкірки і натерти на тертці (можна теж збити в блендері). Викласти томатний соус до фаршу і згасити до повної готовності. Подавати такий болоньєзе з курячого фаршу в домашніх умовах краще з макаронами, присипавши сиром або свіжою зеленню.

Схожі рецепти