Рецепт Біляші з курячого фаршу фото

Біляші з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Птах , Курка
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Випічка з м'ясом - відмінний варіант для любителів смачно і ситно поїсти. Якщо хочете спробувати щось новеньке, пропоную взяти на замітку рецепт приготування біляшів з курячого фаршу.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно зайнятися тестом. Для цього в невеликій мисці потрібно з'єднати дріжджі з цукром і жменею борошна. Влити трохи тепле молоко і залишити на 10-15 хвилин. Хороші і свіжі дріжджі досить швидко почнуть"працювати" .

2. Основну частину борошна потрібно просіяти з сіллю і всипати в опару. Вбити яйце, додати пару столових ложок олії. Замісити еластичне і м'яке тісто. Залишити його підходити приблизно на 1 годину в холодильнику.

3. Тим часом цей простий рецепт біляшів з курячого фаршу переходить до другого етапу - начинці. Для цього вимити й обсушити трохи філе. Нарізати середніми шматочками.

4. Пропустити філе через м'ясорубку.

5. Цибулину очистити і подрібнити ножем. Додати в фарш.

6. Посолити все і поперчити за смаком. Щоб начинка була соковитіше, влити трохи води.

7. Коли тісто підійшло, від нього потрібно відщипнути невеликий шматочок і розім'яти руками в кружечок. На серединку викласти начинку і щільно заліпити краю.

8. Розігріти на сковороді досить багато рослинної олії. Смажити біляші з курячого фаршу в домашніх умовах потрібно майже у фритюрі, щоб вийшла апетитна золота скоринка.

Готові біляші виймати на паперову серветку, а потім, трохи остудивши, можна подавати до столу.


  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 800-850 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Дріжджі - 11 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Куряче філе - 700 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком(Для жарки и теста)
1. Насамперед потрібно зайнятися тестом. Для цього в невеликій мисці потрібно з'єднати дріжджі з цукром і жменею борошна. Влити трохи тепле молоко і залишити на 10-15 хвилин. Хороші і свіжі дріжджі досить швидко почнуть"працювати" .

2. Основну частину борошна потрібно просіяти з сіллю і всипати в опару. Вбити яйце, додати пару столових ложок олії. Замісити еластичне і м'яке тісто. Залишити його підходити приблизно на 1 годину в холодильнику.

3. Тим часом цей простий рецепт біляшів з курячого фаршу переходить до другого етапу - начинці. Для цього вимити й обсушити трохи філе. Нарізати середніми шматочками.

4. Пропустити філе через м'ясорубку.

5. Цибулину очистити і подрібнити ножем. Додати в фарш.

6. Посолити все і поперчити за смаком. Щоб начинка була соковитіше, влити трохи води.

7. Коли тісто підійшло, від нього потрібно відщипнути невеликий шматочок і розім'яти руками в кружечок. На серединку викласти начинку і щільно заліпити краю.

8. Розігріти на сковороді досить багато рослинної олії. Смажити біляші з курячого фаршу в домашніх умовах потрібно майже у фритюрі, щоб вийшла апетитна золота скоринка.

Готові біляші виймати на паперову серветку, а потім, трохи остудивши, можна подавати до столу.

Схожі рецепти