Біляші з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Випічка з м'ясом - відмінний варіант для любителів смачно і ситно поїсти. Якщо хочете спробувати щось новеньке, пропоную взяти на замітку рецепт приготування біляшів з курячого фаршу.
1. Насамперед потрібно зайнятися тестом. Для цього в невеликій мисці потрібно з'єднати дріжджі з цукром і жменею борошна. Влити трохи тепле молоко і залишити на 10-15 хвилин. Хороші і свіжі дріжджі досить швидко почнуть "працювати" .
2. Основну частину борошна потрібно просіяти з сіллю і всипати в опару. Вбити яйце, додати пару столових ложок олії. Замісити еластичне і м'яке тісто. Залишити його підходити приблизно на 1 годину в холодильнику.
3. Тим часом цей простий рецепт біляшів з курячого фаршу переходить до другого етапу - начинці. Для цього вимити й обсушити трохи філе. Нарізати середніми шматочками.
4. Пропустити філе через м'ясорубку.
5. Цибулину очистити і подрібнити ножем. Додати в фарш.
6. Посолити все і поперчити за смаком. Щоб начинка була соковитіше, влити трохи води.
7. Коли тісто підійшло, від нього потрібно відщипнути невеликий шматочок і розім'яти руками в кружечок. На серединку викласти начинку і щільно заліпити краю.
8. Розігріти на сковороді досить багато рослинної олії. Смажити біляші з курячого фаршу в домашніх умовах потрібно майже у фритюрі, щоб вийшла апетитна золота скоринка.
Готові біляші виймати на паперову серветку, а потім, трохи остудивши, можна подавати до столу.
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 800-850 грам
- Яйце - 1 штука
- Дріжджі - 11 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Куряче філе - 700 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком(Для жарки и теста)
2. Основну частину борошна потрібно просіяти з сіллю і всипати в опару. Вбити яйце, додати пару столових ложок олії. Замісити еластичне і м'яке тісто. Залишити його підходити приблизно на 1 годину в холодильнику.
3. Тим часом цей простий рецепт біляшів з курячого фаршу переходить до другого етапу - начинці. Для цього вимити й обсушити трохи філе. Нарізати середніми шматочками.
4. Пропустити філе через м'ясорубку.
5. Цибулину очистити і подрібнити ножем. Додати в фарш.
6. Посолити все і поперчити за смаком. Щоб начинка була соковитіше, влити трохи води.
7. Коли тісто підійшло, від нього потрібно відщипнути невеликий шматочок і розім'яти руками в кружечок. На серединку викласти начинку і щільно заліпити краю.
8. Розігріти на сковороді досить багато рослинної олії. Смажити біляші з курячого фаршу в домашніх умовах потрібно майже у фритюрі, щоб вийшла апетитна золота скоринка.
Готові біляші виймати на паперову серветку, а потім, трохи остудивши, можна подавати до столу.