Рецепт Соус до риби на грилі фото

Соус до риби на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Соуси , До риби
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Соус до риби на грилі я вважаю за краще білий. Один з таких рецептів можу вам мальовничо уявити. Вам знадобиться шпинат і вершки. Соус готується на плиті, потрібно трохи поворожити над плитою.


Опис приготування:

Соус до риби на грилі подаємо теплим або охолодженим. Суміш інгредієнтів, використаних в соусі надає йому насиченість і приємний аромат і родзинку. Листя шпинату годі й припускати, а просто нарубати і покласти в соус в свіжому вигляді, а вершки можна помітити сметаною. Додайте за бажанням зелень кропу і петрушку. Успіхів і приємного апетиту!


  • Шпинат - 1 штука (пучок)
  • Вершки - 200 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Горіх мускатний - За смаком
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
соус до риби на грилі - фото крок 1
Шпинат обдати окропом і залишити на п'ять хвилин.
соус до риби на грилі - фото крок 2
Ріжемо цибулю і часник.
соус до риби на грилі - фото крок 3
Подрібнюємо шпинат.
соус до риби на грилі - фото крок 4
У глибокому сотейнику смажимо цибулю і часник на вершковому маслі.
соус до риби на грилі - фото крок 5
Додаємо вершки, цукор, сіль, перець, мускатний горіх і лимонний сік. Повільно доводимо вершки до закипання. Знімаємо, даємо настоятися 3 хвилини.
соус до риби на грилі - фото крок 6
З'єднуємо зі шпинатом, доводимо до кипіння і відразу знімаємо.

Схожі рецепти