Соус до риби на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Соус до риби на грилі я вважаю за краще білий. Один з таких рецептів можу вам мальовничо уявити. Вам знадобиться шпинат і вершки. Соус готується на плиті, потрібно трохи поворожити над плитою.
Соус до риби на грилі подаємо теплим або охолодженим. Суміш інгредієнтів, використаних в соусі надає йому насиченість і приємний аромат і родзинку. Листя шпинату годі й припускати, а просто нарубати і покласти в соус в свіжому вигляді, а вершки можна помітити сметаною. Додайте за бажанням зелень кропу і петрушку. Успіхів і приємного апетиту!
- Шпинат - 1 штука (пучок)
- Вершки - 200 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Горіх мускатний - За смаком
- Цукор - 1/2 чайних ложки
Шпинат обдати окропом і залишити на п'ять хвилин.
Ріжемо цибулю і часник.
Подрібнюємо шпинат.
У глибокому сотейнику смажимо цибулю і часник на вершковому маслі.
Додаємо вершки, цукор, сіль, перець, мускатний горіх і лимонний сік. Повільно доводимо вершки до закипання. Знімаємо, даємо настоятися 3 хвилини.
З'єднуємо зі шпинатом, доводимо до кипіння і відразу знімаємо.