Рецепт Маринад для риби на грилі фото

Маринад для риби на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На природу
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Маринад для риби на грилі робить її більш смачною і вишуканою. Мені подобається гострий маринад, який надає рибі пікантність. Рибу перед приготуванням потрібно маринувати не менш години. Спробуйте!


Опис приготування:

Щоб правильно приготувати маринад потрібно в герметичному контейнері змішати всі інгредієнти і добре збовтати, щоб вони з'єдналися або як кажуть"переженилися" . Рибу заливають маринадом мінімум на півгодини, але можна і маринувати і довше. У маринад додаються ачіоте або аннато, це мексиканські приправи. Якщо у вас таких немає, замініть їх на шафран і перець. У кулінарії практично завжди можна знайти смакові аналоги. А вже приготування маринаду - це саме індивідуальне заняття! Успіхів і приємного апетиту!

  • Перець - 2 чайних ложки (гострий)
  • Біле вино - 1/2 склянки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сік апельсина - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Лимонний перець - 1 Чайна ложка
  • Ačiote або аннато - 1/2 чайних ложки
маринад для риби на грилі - фото крок 1
З'єднати всі інгредієнти разом, часник подрібнити. Маринад перемішати, дати йому настоятися 5 хвилин.
маринад для риби на грилі - фото крок 2
Рибу нарізати на порційні шматки.
маринад для риби на грилі - фото крок 3
Маринад добре змішати.
маринад для риби на грилі - фото крок 4
Рибу залити маринадом і відправити в холодильник на півгодини.
маринад для риби на грилі - фото крок 5
Замариновану рибу можна запікати на грилі.
маринад для риби на грилі - фото крок 6
Запікайте рибу від 7 до 10 хвилин.

Схожі рецепти