Маринад для риби
(покроковий рецепт з фото)
Маринад для шашлику з риби дуже важливий, так як він надає страві неповторного смаку і робить шашлик ще ніжніше. Апельсиново-медовий маринад дає відмінний смак і карамельну корочку. Спробуйте самі!
Маринад для шашлику з риби повинен бути солодкувато-солоного смаку і коричневого кольору. Шашлик з риби зручно смажити на решітці. За рахунок меду і соєвого соусу у шашлику з риби виходить смачна і красива темна карамельна скоринка. Також можете маринувати рибу в лимонному соці, злегка розбавленому водою. Успіхів і приємного апетиту!
- Апельсин - 3 штуки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Мед - 4 чайних ложки
- Перець - За смаком
Натерти 2 апельсина разом з цедрою. Додати сік ще одного апельсина.
Додати рідкий мед, добре розмішати.
Додати соєвий соус, перець все добре перемішати.
Рибу почистити і порізати на шматочки і укласти у форму.
Рибу залийте маринадом і залиште на годину. Потім можете смажити шашлик.